Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 1 jun 2015

5 bizarre beauty baantjes die jij vast nog niet kende

De ene baan is de andere niet. En dat geldt natuurlijk ook op het gebied van beauty.

Misschien heb je er bijvoorbeeld ooit wel eens bij stil gestaan hoe awkward het moet zijn om een professioneel waxer te zijn? Want ja, wat je vast allemaal wel niet ziet op zo’n dag… Maar goed, er zijn ook van die bizarre baantjes waarbij je denkt, bestaat dit echt? Let op:

Haar mineralen analist
Je haar kan veel vertellen over je gezondheid. Mineralen in je haar vertellen van alles over de twintig andere mineralen die zich in ons lichaam bevinden. Dit kan te vergelijken zijn met de resultaten van een bloed onderzoek. Er zijn mensen die als baan haar onderzoeken. Eigenlijk misschien niet zo heel gek, veel specialisten hebben liever de voorkeur van haar voor een onderzoek in plaats van bloed. En dat kunnen wij best begrijpen.

Honden pedicure
Ja, je leest het goed. Er zijn echt banen waar dames pedicure zijn voor honden. In Japan is dit al erg populair, baasjes leggen zo’n $25 tot $40 neer om hun nagels te laten matchen met die van hun hondjes.

Face Feeler
Als je deze baan hebt, dan test je producten om te voelen hoe de structuur aanvoelt van het product. Het zijn een soort getrainde experts die een objectieve mening kunnen vormen over het nieuwe product.

Tattoo artiest, maar dan anders
Permanente make up is al erg popular, maar dan voornamelijk onder de dames. Toch zijn er ook banen waarbij tattoo artiesten permanent haar aanbrengen bij mannen. Dit doen ze door piepkleine stipjes te tatoeëren bij de mannen, die een haartransplantatie niet willen of kunnen veroorloven.

Doe-het-thuis-self-tan
Vooral in Amerika is dit een beroep, voor mensen die geen tijd hebben om naar de salon te gaan voor een self tan. Je belt heel simpel dat je iemand aan huis wilt voor je kleurtje en vervolgens komt er een medewerker van de salon met een makkelijk draagbare machine. Zo ben je thuis in no time voorzien van een gezonde tan. Oh én je kan gewoon heerlijk thuis naakt rondlopen om je tan te laten drogen. Best wel fijn toch?

Wist je al dat deze vrouw dé perfecte baan ter wereld heeft? Waarom lees je hier.

Reageer op artikel:
5 bizarre beauty baantjes die jij vast nog niet kende
Sluiten