Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 26 okt 2015

5 dingen die vrouwen die alles op het laatste moment doen herkennen

Elke keer beloof je jezelf beterschap. Want uiteindelijk baal je elke keer toch wel een beetje dat je álles op het laatste moment doet. Maar, het zit nou eenmaal in je en ach, zo heeft iedereen wel wat toch? De volgende dingen ga je hoe dan ook herkennen:

1. Uitstelgedrag is jou niet vreemd

Want dat doe je ongeveer je hele leven al. Zelfs als kind presteerde je het om alles op het laatste moment te doen. Bijvoorbeeld je speelgoed opruimen waar je moeder al dagen over klaagt. Als student begon je op het allerlaatste moment met het leren van dat lastige tentamen, terwijl je al máánden wist dat ‘ie er aan zat te komen. En nu je werkt doe je je vervelende taken ook op het allerlaatste moment. Mevrouw uitstelgedrag zou je bijnaam moeten zijn.

2. Je bent altijd te laat

Of je nou naar de verjaardag van je beste vriendinnetje gaat, een zakelijke afspraak hebt of de trein moet halen. Je bent altijd en overal te laat. Tegenwoordig accepteren mensen dit ook wel een beetje van jou, boos worden heeft immers geen zin meer.

3. Je leven is een grote deadline

Alles in je leven is een deadline. Jij bent een deadline. Het lijkt soms wel of je leven één groot spel is waarin je continu je eigen en iemand anders zijn grenzen op zoekt. Rennen en vliegen is simpelweg onderdeel van je leven.

4. Jezelf wijs maken dat er ooit een dag komt dat je alles op tijd doet

Als tiener wist je zeker dat als je volwassen was je je zaken meer op orde zou hebben. Nu je volwassen bent weet je zeker dat als je gesetteld en een gezinnetje hebt dat het dan allemaal anders wordt. Is toch ook zo?

5. Je doet zoveel mogelijk onderweg

Als je een feestje hebt spring je nog snel op je fiets en haalt ergens een cadeautje. En je gaat ook nog even langs de Hema om een panty te scoren want die had je niet meer waardoor je nu met blote benen over straat bent gegaan. Zoveel mogelijk onderweg doen is voor jou doodgewoon. Je begrijpt dan ook niet dat mensen het gek vinden dat je iets later bent.

Het wordt nu écht tijd om te stoppen met snoozen

Het is namelijk helemaal niet goed voor je. Wil je weten waarom? Klik dan op de foto:

Reageer op artikel:
5 dingen die vrouwen die alles op het laatste moment doen herkennen
Sluiten