5 kledingcrissisen die vrouwen hebben die alleen wonen

Ergens ben je gezegend. Dat je het je kan permitteren om helemaal alleen te wonen. Je vindt het heerlijk. Geen rommel van huisgenoten en geen vieze wc door je liefde, een manspersoon. Maar toch, heel soms, is het een beetje vervelend. Namelijk als je je in je eentje moet aan- en omkleden.

1. Niemand kan je advies geven

Je hebt net een beeldig jurkje in de stad gekocht. Vol enthousiasme ging je naar huis, want dit is het wat je vanavond aan trekt. Als je dan thuis bent, ben je nog steeds enthousiast, maar mis je de bevestiging van een huisgenootje of lover. Ook kan het zijn dat je niet zo goed weet of je nou voor een zwarte leren legging moet gaan of voor een donkergroen suède rokje. #firstworldproblems.

2. Niemand is daar om je rits op je rug dicht te doen

Dit is misschien wel het irritantste aan alleen wonen én vrouw zijn. Je hebt een prachtig topje alleen lukt het je in je eentje niet om die rits tot in je nek dicht te krijgen. En als je de ritst eerst dicht doet, past ‘ie niet meer over je hoofd heen. Zó frustrerend. Je hoopt dat je op het feestje snel even iemand aan zijn mouw kan trekken om je rits dicht te doen.

3. Niemand kan je ass checken in die nieuwe jeans

Je hebt een date met die veel te leuke jongen. Je hebt zojuist de perfecte jeans gevonden in je favoriete jeanswinkel. Helaas is het altijd een beetje lastig om je eigen booty te checken. Tenzij je je zover kan omdraaien dat je precies recht naar je eigen bilpartij kan kijken. Op dit soort momenten wil je het liefst al je vriendinnen je huis in halen om eens even naar jouw billen te kijken. Ja, écht waar.

4. Niemand kan je vertellen of je guy-sexy bent of fashion-sexy

Je hebt genoeg prachtige outfits waar je vriendinnen stiekem een beetje jaloers op zijn. Helaas zijn dit niet altijd de outfits waar mannen het warm van krijgen. Ze vinden ze vaak namelijk een beetje te fashionable. Maar wie bepaalt waar die grens ligt?

5. Je kan nooit iets pikken uit een andermans kledingkast

Als je huisgenoten hebt met dezelfde maat kan je jezelf gelukkig prijzen. Als je dan namelijk niet weet wat je aan moet, om wat voor reden dan ook, duik je even haar kast in. Het gebeurt vrouwen namelijk te vaak dat we niet weten wat we aan moeten. Als je alleen woont heb je echter alleen je eigen kast. Voordeel is wel dat niemand anders ook jouw favoriete topjes uit je kast kan pikken.

LEES OOK: De meest mooie en handige opbergmethodes voor ál je kleding

Reageer op artikel:
5 kledingcrissisen die vrouwen hebben die alleen wonen
Sluiten