Redactie
Redactie Love & Seks 21 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 5 leefregels mag een single meisje nóóit en te nimmer verbreken

Hoogstwaarschijnlijk word je regelmatig op het borst gedrukt dat je moet genieten van je vrijgezellenbestaan. Wij zijn het daar helemaal mee eens.

5 leefregels

Maar houd deze vijf leefregels in je mooie koppie want die maken jóu en je vrije leventje nog heel veel mooier. En dat verdien je dubbel en dwars:

1. Gij zult nooit ergens spijt van hebben

Als single vrouw hoef je aan niemand verantwoording af te leggen. Als jij een keer na een wild avondje stappen bij een knul in bed belandt voel je dan alles behalve schuldig. Ook als je het níet nog een keer zou doen. Je bent vrijgezel en dat is genoeg reden om nooit ergens spijt van te hebben. Als je het gevoel hebt dat je toch spijt krijgt van een wilde avond zeg dan tegen jezelf dat het nergens voor nodig is. Dit is de tijd van je leven dat spijt nog héél ver weg hoort te zijn.

2. Gij zult van elk weekend je éigen feestje maken

Je bent single en daarom hoef je met niemand rekening te houden in het weekend. Maak van elk weekend je eigen feestje. Of dat nou het hele weekend in de kroeg staat, geniet van lange avonden op de bank met je besties óf je hele salaris in één weekend uitgeeft. Maak van elk weekend je éigen feestje. Wees jezelf bewust van het feit dat het echt jouw feestje is en niet dat van een ander. Geloof ons, dat kan echt alleen als je single. Geniet er daarom met volle teugen van.

3. Gij zult de allermooiste versie van jezelf zijn

Van buiten én binnen. Verslons jezelf niet omdat je toch single bent. Nee, jij bent juist de vrouw die mag opvallen, die zichzelf mooi maakt en dat aan de buitenwereld laat zien. Jij bent namelijk nog op de markt en alle leuke single mannen willen en zullen jou vinden. Besteed niet alleen aandacht aan je uiterlijk maar ook aan je innerlijke ontwikkeling. Als single vrouw heb je alle ruimte om de beste versie van jezelf te zijn, zonder invloed van een ander. Pak die kans en wees nog mooier dan je al bent.

4. Gij zult jezelf áltijd de moeite waard vinden

Ondanks dat je af en toe een beetje baalt van het single zijn is het belangrijk dat je jezelf altijd de moeite waard vindt. Ook als tot nu toe elke date niet loopt zoals jij had gehoopt. Wees jezelf ervan bewust dat je de moeite waard bent en er op elke manier mag zijn. Baal niet alleen omdat je single bent, maar vier ook het single zijn. Hoe hopeloos het vrijgezellenbestaan ook soms lijkt, weet dat jij de hoofdprijs bent voor één hele speciale man die je hoe dan ook nog gaat ontmoeten.

5. Gij zult uw smaak ontwikkelen tot in de perfectie

Voel jezelf niet de sloerie omdat je af en toe een leuke vent mee naar huis neemt waarvan je van tevoren al weet dat hij niet de ware is voor jou. Je hebt de kans om jezelf te ontdekken en zo ook de juiste te vinden. Juist de mannen die je na een date of een wilde avond van je lijstje kan afschrappen hebben jou geleerd wat je wél en niet wilt in een man. Want zoals je weet, smaak ontwikkelt zich in de tijd en met ervaring. Je zal uiteindelijk door al deze verschillende smaken precies weten wat jíj letterlijk en figuurlijk heerlijk vindt.

LEES OOK: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Reageer op artikel:
Deze 5 leefregels mag een single meisje nóóit en te nimmer verbreken
Sluiten