Trend alert! De pofmouw is weer helemaal hot en dit zijn de 5 mooiste tops op het internet

De top met pofmouwen heeft officieel iedere Instagram feed overgenomen en is daarbij de leukste trend van 2019. De pofmouwen zorgen ervoor dat een doodnormale top een compleet nieuw effect krijgt.

Omdat wij net zo enthousiast zijn als de influencers op Instagram hebben we de vijf leukste tops met pofmouwen op een rijtje gezet.

Lees ook: 10 x strappy sandalen die super leuk zijn (en waar je geen blaren van krijgt)

Nieuwe trend: de top met pofmouwen

Deze nieuwe trend is perfect voor een lange zomeravond of voor met je vriendinnen op het terras. Hij zit niet strak, zit extreem comfortabel en creëert een super stijlvolle look. Draag je veel kant of voel je meer voor een basic variant? De top met pofmouwen is er in bijna iedere kleur, print en materiaal dus leef je uit.

powmouwen trend

1. H&M blouse met pofmouwen in zebraprint €69,99

Omdat het in ons regenachtige landje niet altijd mooi weer is, hoort een top met lange mouwen ook in dit rijtje thuis. Deze dierenprint top van H&M Studio collectie is van een stevig stofje gemaakt.

powmouwen trend

2. ASOS cropped top met ruitjes print €38,99

Het kleine ruitje is dit jaar zeker een dikke hit en als je er al een beetje aan gewend bent, kun je het niveau misschien een beetje opvoeren. Een cropped versie van de pofmouwen is namelijk helemaal hét deze zomer.

powmouwen trend

3. Forever 21 top met bloemetjes €23

Een bloemenprint is nooit verkeerd en zeker niet als het een witte top is met pofmouwen. Door de kleine schattige bloemetjes krijg je echt een zomergevoel.

powmouwen trend

4. & Other Stories linnen top €69

Ook hier hebben we een top met kleine mouwen. Dit keer een linnen versie wat betekent dat de top een enorm high-end look krijgt en mensen meteen gaan vragen waar je die fantastische top vandaan hebt.

pofmouwen trend

5. Shein zwarte top €16

Nog op zoek naar een zwarte top? Kijk dan niet verder want deze zwarte pofmouw is wat je wilt in je kast. Geen paniek, de winkels hangen er inmiddels ook vol mee dus je hebt keuze genoeg.

Lees ook: Dit zijn de 7 witte outfits voor de zomer waar je spontaan blij van wordt

Reageer op artikel:
Trend alert! De pofmouw is weer helemaal hot en dit zijn de 5 mooiste tops op het internet
Sluiten