Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 13 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Life changing: 5 hacks voor lipstick die je echt moet kennen

Noem één ding die niet in je make-uptasje mag ontbreken en je hebt het over lipstick. Binnen no-time kan je je hele look upgraden. Bovendien is lipstick in verschillende kleuren verkrijgbaar, je kunt er écht alle kanten mee op. Dat wij fan zijn, is een ding dat zeker is.

Niet gek dus dat we deze 7 hacks jou niet konden onthouden. Dit moet je weten.

Hacks voor lipstick

Van je lippen een andere vorm geven (want waarom niet) tot je lipproduct als oogschaduw gebruiken. Ja, echt, er bestaan heel wat hacks voor lipsticks die je moet weten. Dit zijn ze.

Psst, sla deze hacks op via Pinterest.

1. Laagjes

Waarschijnlijk draag je negen van de tien keer alleen lipstick, soms met een lipliner erbij. Maar wist je dat werken met laagjes écht verschil kan maken? Met een lipliner, lipstick én gloss kan je een heel verschil maken. Zie de foto.

2. Speel met verschillende lipvormen

Het kan best leuk zijn om te experimenteren met lipstick en verschillende lipvormen. In deze video zie je verschillende manieren hoe je dat kan doen.

3. Gebruik je lipstick als blush

Soms is het best ingewikkeld om een mooie kleur blush bij een bepaalde lipstick te vinden. Dat probleem kan je simpel oplossen: gebruik je lipproduct gewoon als blush! Dep met je vingers op het lipproduct en vervolgens op je wangen. Easy.

4. Of als oogschaduw

Hetzelfde geldt eigenlijk voor oogschaduw. Als je voor een monochrome look wil gaan, kan je je lipstick ook als oogschaduw gebruiken. Als je het én als oogschaduw én als blush gebruikt, heb je helemaal een bijpassende make-uppie.

5. Teken een X voor de perfecte boog

Als je een fanatiek liefhebber bent van lipproducten, weet je deze tip vast al. Door een X te tekenen in het midden van je bovenste lip, creëer je makkelijk de perfecte boog. Vervolgens hoef je alleen nog maar je lip in te kleuren. Handig.

Meer over lipproducten:

  • Zo vind jij de perfecte nude lippenstift bij jouw huidskleur
  • Verslaafd aan lippenstift? Dan erger jij je vast ook altijd kapot aan deze 9 dingen
  • Wat zegt jouw favoriete kleur lippenstift over jou?
  • Reageer op artikel:
    Life changing: 5 hacks voor lipstick die je echt moet kennen
    Sluiten