5 manieren waarop je je oogschaduwprimer nog meer kunt gebruiken

Oogschaduwprimer is al zo'n uitkomst, maar wie had gedacht dat het op nog veel meer vlakken zo behulpzaam kon zijn? Stiekem vinden we het één van de beste vondsten van de afgelopen make-up geschiedenis en sta je vast verteld als je leest wat je er allemaal nog meer meer kunt.

1. Onder je ogen

Oogprimer onder je ogen kan twee vervelende dingen voorkomen. Het zorgt dat je concealer niet barst én dat het niet zomaar verschuift (oftewel langer blijft zitten). Wie wil dat nu niet?

2. Onder je wenkbrauwen

Heb je ook wel eens dat je wenkbrauwproduct aan het einde van de dag overal en nergens zit? Geen paniek. Smeer een klein beetje primer door je wenkbrauwen en laat het goed drogen. Breng vervolgens je product aan en voila! Super strakke wenkbrauwen tot aan het einde van de dag.

3. Over puistjes

Alsof pukkeltjes nog niet erg genoeg zijn, blijven je foundation en concealer ook nog eens lang niet de hele dag op zijn bedoelde plaats zitten. Door een heel klein beetje primer op het probleemgebied aan te brengen voordat je aan de slag gaat met je make-up, blijft alles de rest van de dag netjes zitten.

4. Over fijne lijntjes rondom je mond

Naarmate je ouder wordt komen er toch stiekem kleine lijntjes in je gezicht opzetten. Rond je neus, ogen en mond, je ontkomt er gewoon niet aan. En foundation voelt blijkbaar altijd de noodzaak om dan ook extra opvallend in die lijntjes te gaan zitten. Primer voorkomt dit gelukkig, en ook je oogschaduwprimer.

5. Op je lippen

Een beetje oogschaduwprimer op je lippen voorkomt dat je lippenstift uitloopt en zorgt ervoor dat alles langer blijft zitten. Wat een geniaal product is het toch, die oogschaduwprimer.

Reageer op artikel:
5 manieren waarop je je oogschaduwprimer nog meer kunt gebruiken
Sluiten