5 originele date ideeën voor jou en je Valentijn

Joke-Jiers Botma 6 feb 2016 Love

Elke vrouw vindt het heerlijk om leuke dingen te doen met haar lover. Etentjes en de bioscoop staat bij iedereen hoog in het favorietenlijstje. Maar eigenlijk is het ook écht heel leuk om een keer totaal iets anders te doen, en laat het nou ook nog eens bijna Valentijn zijn. Mocht je nog wat inspiratie willen, wij hebben vier originele dates voor je verzameld.

1. Rondje schietbaan

Geloof ons, daar maak je je vriend heel blij mee. Hiervan weet je zeker dat Valentijn één van zijn lievelingsdagen gaat worden. Bovendien is de kans groot dat jij het ook heel leuk gaan vinden. Want dat schieten heeft toch wel iets spannends nietwaar? Bij thuiskomst weet je dat hij je nóg aantrekkelijker vindt, you bond girl.

2. Strippoker

Het leukste spel om samen te spelen. Perfect voor de meisjes die niet zo van dat zoetsappige gedoe houden met Valentijn. Als je het helemaal goed aan wilt pakken trek je je mooiste lingeriesetje aan, ook al weet je stiekem best wel dat die alles behalve aanblijft.

3. Salsa night

Ga met je lover een dag naar een dansschool om daar een lesje Salsa te volgen. Dé dans waar alles draait om passie en liefde en wat perfect aansluit bij waar Valentijn voor staat. En wie weet bevalt het zo goed dat jullie daarna het nog veel vaker gaan doen. En eerlijk, een dansende man is geweldig toch?

4. Lachen met stand up comedians

Wat is nou leuker dan in een scheur liggen met je lover? Juist. Neem je lover mee naar stand up comedians. Het zijn vaak de leukste jonge talenten van het land en er zit altijd wel een paar tussen die jij hilarisch vindt. Het kan bijvoorbeeld bij Toomler in Amsterdam. Natuurlijk kun je daarvoor of daarna drankjes drinken en een lekker hapje eten.

5. Toren beklimmen

In verschillende steden in Nederland kun je hoge torens beklimmen. Lekker avontuurlijk en totaal wat anders dan anders. Overwin je angst en beklim samen met hem de Westertoren in Amsterdam bijvoorbeeld, de Domtoren in Utrecht of de Laurenskerk in Rotterdam. Met hem ben je veilig en het maakt jullie band nóg sterker.

LEES OOK: 16 rare dingen die jij bij je lover doet maar hij echt wel prima vindt

Reageer op artikel:
5 originele date ideeën voor jou en je Valentijn
Sluiten