Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 3 december 2017

5 x goddelijke recepten met carpaccio samen met een verrassend ander ingrediënt

Als er iets waar we ons op kunnen verheugen, dan is het carpaccio wel. Als voor-, hoofd- of nagerecht, dat maakt ons allemaal niet uit. We kunnen het altijd eten. En je kunt super simpel zelf ook een goddelijk carpaccio gerecht op tafel zetten. En deze gerechtjes heb je vast nog nooit gemaakt.

Deze recepten met carpaccio gaan je zeker niet teleurstellen, ook al ligt de ingrediëntencombinatie misschien niet voor de hand. En de moeilijkheidsgraad? Die ligt uiteraard laag, zodat je lekker snel kunt gaan smullen.

1. Carpaccio met limoen en advocado

Wist je dat als je carpaccio combineert met een heerlijke avocado, dat je dan goddelijkheid in het kwadraat krijgt? De twee apart zijn al heerlijk, laat staan als je ze samenbrengt. Het recept vind je hier.

2. Carpaccio met tomatenmayonaise

Het is geen broodje met carpaccio en ook geen carpaccio-gerecht met truffelmayonaise. Het is een fo­cac­ciasand­wich met car­p­ac­cio en to­ma­ten­may­o­nai­se. Zo. Dat dus. Zo maak je het.

3. Carpaccio met garnalen

Carpaccio met garnalen? Ja, carpaccio met garnalen. Het is echt fantastischer dan dat je nu misschien denkt. Geloof ons maar. Als je het gerecht in ieder geval volgens dit recept maakt, dan komt het helemaal goed.

4. Oosterse carpaccio als borrelhapje

Als je eens wat anders bij de borrel wil, probeer dan eens dit oosterse hapje. Het is carpaccio met bosui en gember. Als je het wil proberen, kun je hier het recept vinden.

5. Car­p­ac­ci­o­rol­le­tjes met ro­de port­saus

Weer een ander borrelhapje en weer een ander sausje. Dit keer zijn het rolletjes van carpaccio die je dipt in rode portsaus. Je kunt er werkelijk alle kanten wel mee op lijkt het wel. Hier lees je hoe je het maakt.

Eet jij vanavond carpaccio? Of morgen?

Deze wraps zijn ook een aanrader: Perfect als je healthy wil doen maar ook naar wat lekkers verlangt: carpaccio wraps voor lunch of diner

Reageer op artikel:
5 x goddelijke recepten met carpaccio samen met een verrassend ander ingrediënt
Sluiten