Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 16 jan 2016

5 redenen waarom bier je nooit zal teleurstellen

Thank god zie je het steeds vaker: vrouwen met een biertje in hun hand. Het is namelijk ook redelijk achterhaalt dat een vrouw louter wijn zou mogen drinken. Want bier zal je nóóit teleurstellen waar andere drankjes dat wel doen:

1. Bier is bijna overal lekker

Als je een wijntje bestelt in een random kroeg is het altijd maar weer afwachten. Of beter gezegd, doe het maar niet, want het is altijd teleurstellend. Bier daarentegen is eigenlijk áltijd wel goed. Bovendien kun je altijd wel een flesje Heineken bestellen.

2. Bier is goedkoop

Als iemand je vraagt of je een biertje wilt drinken zeg je eigenlijk altijd ja want bier is nou eenmaal niet zo duur. Voor een paar schamele euro’s heb jij al een biertje in je hand. Wijn kan overal van prijs verschillen en een cocktail is zo twaalf euro. Het biertje geeft jou altijd genot voor minder.

3. Bier is óveral te verkrijgen

Maak zo snel mogelijk bier één van je lievelingsdrankjes, want je kan het overal ter wereld drinken. Of je nou in een bruin café staat of aan een fancy bar, bier heb je overal. Wat nog leuker is, is dat élk land hun eigen bier heeft. Zo ontdek je altijd weer een ander biertje. Ook al weten we allemaal stiekem dat niets kan tippen aan onze eigen biertjes.

4. Elke man drinkt bier

Gek genoeg vinden we het allemaal leuk om hetzelfde te drinken als degene waar je op dat moment mee bent. Spiegelen is iets wat vrouwen allemaal onbewust doen. En laat het lot ook nog eens hebben bepaald dat élke man bier drinkt. Hij vindt het stiekem ook nog eens heel leuk dat je gewoon een biertje wilt in plaats van een ingewikkelde cocktail met fruit en bladgoud op de bodem.

5. Bier is dorstlessender dan wat dan ook

Er is geen enkel alcoholisch drankje wat zo lekker achterover klokt als een biertje als je dorst hebt. Wijn is namelijk wel het laatste wat je wilt drinken als je dorst hebt.

LEES OOK: Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Reageer op artikel:
5 redenen waarom bier je nooit zal teleurstellen
Sluiten