Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 27 sep 2018

Oh yeah: 5 redenen waarom brunettes een mooiere toekomst tegemoet gaan

De eeuwige strijd tussen de brunettes en de blondines is nog niet gestreden. Er wordt tussen vrouwen dan ook flink gebattled over welke haarkleur de meeste voordelen heeft.

Zo zeggen je blonde vriendinnen vast en zeker dat blondines nou eenmaal veel meer plezier hebben, mannen vaker op blond haar vallen en dat ze socialer zijn. Ja, hoe kinderachtig het ook is, we willen gewoon de beste zijn, ook met onze haarkleur.

But don’t worry beautiful brunette, die fleurige blondines kunnen het dan wel leuker hebben en kunnen wellicht makkelijker mannen versieren dan brunettes, maar ze hebben niet de zekerheid in het leven die jij tegemoet gaat. De volgende vijf feiten geven jou het totaalpakket voor een leven waar het je werkelijk aan niets ontbreekt. you lucky bastard.

1. Brunettes zijn carrièretijgers

Uit een enquête afgenomen onder 6000 vrouwen blijkt dat brunettes vaker een hogere functie hebben en daarom beter worden betaald. Zelfs twee keer zoveel dan blondines en roodharigen. Niets mis met geld, veel geld.

2. Brunettes worden als betrouwbaar gezien

Of je de haarkleur nou van jezelf hebt, of geverfd, dat maakt niet uit. Het feit blijft dat 68,8% van de mannen aangeeft dat hij een vrouw met bruin haar betrouwbaarder vindt. En mannen zijn natuurlijk op zoek naar een betrouwbare liefde. Zeker voor de langere termijn.

3. Je zult eerder ten huwelijk worden gevraagd

Mannen gaan dan misschien wel sneller een relatie aan met een blondines, maar als het om eeuwige trouw gaat kiest hij toch voor een brunette. Geloof ons nou maar, een groter compliment kan je écht niet krijgen. Voor jou als brunette is de kans groter dat je in het huwelijksbootje treedt. En de blondines zullen eeuwig jaloers zijn op je witte jurk en sprookjesdag.

4. Brunettes worden gezien als intelligenter

Misschien heeft dit ook weer te maken met het feit dat brunettes vaker een hogere functie bekleden. Maar als brunette word je eerder ingeschat als slim. Je hebt natuurlijk ook niet voor niets de uitspraak ‘dom blondje’ bij blond haar en blauwe ogen. En ook al gaat ons dat wat ver, want er zijn genoeg slimme blondjes met blauwe ogen, het is toch fijn als brunette om te weten dat jij zo nooit genoemd zal worden.

5. Brunettes worden gezien als betere vriendinnen

Naast een fijne baan, een man die jou kiest voor altijd, en ook met je wil trouwen, zul je ook veel vriendinnen en vrienden om je heen hebben omdat je wordt gezien als een goede vriendin. En je weet het, goede vrienden/vriendinnen hou je voor altijd. Je staat er daarom nooit alleen voor.

Brunettes verzamelen! Dit zijn de mooiste korte kapsels voor bruin haar

Reageer op artikel:
Oh yeah: 5 redenen waarom brunettes een mooiere toekomst tegemoet gaan
Sluiten