Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 11 jan 2016

Mannendossier: 5 redenen waarom mannen gék zijn op vrouwen die gin-tonic’s drinken

Ben jij de vrouw die, als het even kan, een gin-tonic bestelt of ze zelf thuis maakt? Mannen vinden het héérlijk als een vrouw een GT's drinkt. Écht waar, voor hem ben je een ware ginspiration:

1. Je neemt het leven niet al te zwaar

Je neemt het leven net zo licht als de smaak van je frisse GT. Je ziet overal de lol van in terwijl je je gin-tonic charmant naar binnen slurpt alsof het limonade is. Mannen vinden jouw persoonlijkheid net zo verfrissend als je drankje. Dat is wel anders dan een zuur wijntje.

Mannen zitten namelijk niet te wachten op iemand die hun leven zwaarder en moeilijker maakt. Ze willen een vrouw die naast hen staat en haar eigen boontjes dopt. En vooral véél lacht.

2. Je bent classy

Je bent de vrouw die allang geen Passoã Jus meer bestelt tijdens een avondje stappen. Je bent namelijk een vrouw vol klasse en dat straal je ook uit. Het feit dat jij in je beeldige jurkje een GT drinkt vindt hij geweldig. Eindelijk een vrouw die wél weet wat ze drinkt. Een GT is namelijk een stijlvol drankje en helemaal hip op dit moment.

3. Je kan veel aan

Die GT´s kunnen dan wel licht en fris van smaak zijn, maar ze hebben meer power dan iedereen zich zou kunnen wensen. En eigenlijk is dat precies de beschrijving die bij jou past. Omdat een gin-tonic smaakt naar limonade, drinken we het vaak iets sneller dan we zouden willen. Maar het maakt niet uit, jij weet prima wat je wel en niet kunt hebben en sluit de avond charmant en stijlvol af.

4. Je hebt een oude ziel

Een vrouw die gin drinkt waardeert de classier things in life. Je weet meer over geschiedenis en je bent gek op nostalgie. De man ziet jou als een vrouw die heel veel weet en hem veel kan vertellen. Je bent alles behalve een giechelend meisje. Je bent een vrouw die de wijsheid van een oude ziel bij zich heeft. Hij vindt dit een beetje bedreigend maar tegelijkertijd woest aantrekkelijk.

5. Je hebt een dry sense of humor

Je humor is net zo droog als de GT die je drinkt en welke man kan dat nou niet waarderen?!

LEES OOK: 5x waarom gin-tonic gewoon hartstikke goed voor je is

Reageer op artikel:
Mannendossier: 5 redenen waarom mannen gék zijn op vrouwen die gin-tonic’s drinken
Sluiten