Isis van Graas
Isis van Graas Life 2 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

5 x serieus handige smoesjes die je kunt gebruiken als je niet wil sporten

Soms heb je gewoon echt geen energie of zin om weer in de sportschool te staan na een lange dag werken. Heb je toch een afspraak staan, met jezelf of je sportbuddy, om vandaag te sporten? Dan heb je vast veel aan deze vijf ontzettend handige smoesjes om er onderuit te komen.

Om 08:00 uur uit bed om te sporten? Jou niet gezien. Je draait je liever nog een paar keer om en komt er pas uit tot je helemaal bent uitgerust. Sporten is voor jou helemaal nergens voor nodig.

Sporten? Hier wat smoesjes…

Soms heb je gewoon een té drukke agenda of een té laag energiepijl om jezelf in je sportoutfit te hijsen. Toch wil je wel met een gerust gevoel je favoriete serie kijken. Daarom hebben wij de perfecte smoesjes op een rij gezet om niet te hoeven sporten.

1. Drukke meid

Je kent het wel: een drukke agenda en dan óók nog eens willen sporten. Soms gaat dit simpelweg niet samen en krijg je jezelf écht niet van de bank. Dat is oké, want een drukke agenda betekent dat je soms ook rust voor jezelf moet nemen. Perfect geloofwaardig smoesje dus.

2. Ik eet wel wat minder

Ga jij ook altijd met het idee dat je ‘dat ene chocolaatje’ wel kan eten na het sporten? Je bent notabene geweest, dus dan mag je ook een extra snack tot je nemen. Dus als geen zin hebt om de deur uit te gaan, dan spreek je gewoon af met jezelf beter op je eten te letten die dag.

3. Lopen is ook sporten

Ik heb net al helemaal vanaf het station naar huis gelopen en ook nog eens boodschappen gedaan.” Nou vooruit, omdat je zoveel gelopen hebt vandaag hoef je dit keer niet te sporten.

4. Nu is hetme-time

Hoewel sommigen veel energie halen uit zweten in de sportschool, zitten anderen anders in elkaar. Wij laden bijvoorbeeld op door onze Netflix serie af te kijken. En hé, me-time is onwijs belangrijk en daarom een perfecte smoes.

5. Je gaat morgen al

“Nee sorry, ik ga morgen al en anders ben ik bang dat ik mijn spieren overbelast.” Deze zin zetten we alvast in onze notities, want dit smoesje houden we erin.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
5 x serieus handige smoesjes die je kunt gebruiken als je niet wil sporten
Sluiten