Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 7 dec 2018

Ho ho ho! Er staat een hilarische nieuwe kerstfilm op Netflix en die wil je NU zien

Om alvast in de kerststemming te komen zet Netflix steeds meer kerstfilms online en vandaag is het de beurt aan ‘5 Star Christmas’. Reden dus om nú met een kruik en vriendlief onder een deken te kruipen en Netflix aan te zetten.

Omdat deze film niet zo overdreven romantisch is dat je in huilen uitbarst, komt jouw lover er gelukkig niet onderuit om gezellig mee te kijken.

5 Star Christmas

Het verhaal: de Italiaanse premier Franco Rispoli reist voor een officieel bezoek af naar Boedapest in aanloop naar Kerstmis. In zijn hotelsuite vindt hij niet alleen zijn politieke rivale en minnares Giulia Rossi, maar ook een lijk. Je snapt ‘m al, drama.

Om aan een eventueel schandaal te ontkomen doen de twee er alles aan om het lichaam te laten verdwijnen. Oké, dit klinkt best wel creepy maar het is écht een komediefilm.

Trailer

‘5 Star Christmas’ is een vertaling van de Italiaanse film ‘Natale A 5 Stelle’. Hieronder is de trailer van de film te zien in het Italiaans. De trailer is ook met Nederlandse ondertiteling te zien op Netflix.

Hieronder vind je nog meer inspiratie voor de leukste kerstfilms.

Zet Netflix maar aan want je sterrenbeeld bepaalt welke kerstfilm je gaat kijken

Reageer op artikel:
Ho ho ho! Er staat een hilarische nieuwe kerstfilm op Netflix en die wil je NU zien
Sluiten