Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 28 nov 2015

5 tekenen dat je het veel beter doet dan dat je zelf denkt

Elke twentysometing krijgt zo nu en dan een paniekaanval. Je haalt jezelf in je hoofd dat je nog steeds niet weet wat je wilt, dat je achterloopt op alle andere vrouwen van je leeftijd en dat het nooit wat wordt met jou. Daarom geven we jou vijf tekenen die laten zien dat je het eigenlijk méér dan prima doet. So don't worry girlfriend.

1. Je bent onzeker over álles

Jezelf een periode afvragen of je eigenlijk alles wel goed doet is zo gek nog niet. Het feit dat je jezelf dingen afvraagt in het leven is een teken van intelligentie. Let maar eens op alle mensen die altijd maar denken dat ze het perfect doen, en altijd de juiste keuzes maken. Juist, dat is allesbehalve waar. Een beetje kritisch zijn op jezelf is goed voor je ontwikkeling.

2. Je hebt nog niet de ware gevonden

Misschien is er iemand ooit een keer smoorverliefd op je geweest maar was hij er nog niet klaar voor. Of was jij heel erg gek op iemand maar gaf hij je toch niet helemaal waar je diep van binnen naar op zoek bent. En dat is meer dan oké. Het geeft aan dat je voor het allerbeste gaat in je leven. Dat is iets wat je alléén nu, in je jonge jaren, kan bepalen. Er is meer liefde te vinden en dat weet je alleen als je met degene eindigt waar je echt oud mee wilt worden.

3. Je weet niet wat je wil worden

Je hebt een baan en ja je hebt het naar je zin, maar is dit nou wat je wil? Heb je verkeerd gekozen? Nee. Absoluut niet. Door elke keuze die je maakt leer je weer. Dat leerproces helpt je verder. Zie het als een stapje naar de top.

4. Je ego heeft een keer een behoorlijke klap opgelopen

Niemand anders kan het beter beschrijven dan personal trainer en zakenvrouw Jillian Michaels: ‘A bad day for your ego is a great day for your soul.’ Lijkt ons een kraakhelder statement. Het geeft niet. Ga gewoon door en bouw je ego weer op.

5. Je bent niet dezelfde persoon als een jaar geleden

Geloof ons, er zijn zoveel mensen die maar nooit veranderen. Die blijven hangen in hun oude stramien en zich daarom níet ontwikkelen. Als jij van jezelf kan zeggen dat je niet dezelfde persoon bent als vorig jaar, in wat voor manier dan ook, ben je je dus continu aan het ontwikkelen. Please, be proud.

LEES OOK: Ja hoor! 21 typische problemen die alleen vrouwen hebben

Reageer op artikel:
5 tekenen dat je het veel beter doet dan dat je zelf denkt
Sluiten