Zara Bircan
Zara Bircan Love 8 feb 2020

We vragen 5 vriendinnen wat het liefste is dat hun partner heeft gedaan

De maand van de Valentijnsdag is weer aangebroken en dat vraagt om extra liefde voor je partner. Weet jij nog wat het liefste is dat je voor je lover hebt gedaan? Beautify vraagt het aan vijf vriendinnen.

De kleinste dingetjes zijn al genoeg om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Als je inspiratie nodig hebt, zwijmel dan gerust weg bij de volgende verhalen.

Vijf vriendinnen over hun liefste partners

Hoe groot of klein een gebaar ook is, we hebben altijd een speciaal plekje in ons hart voor onze lover. De volgende vijf vriendinnen vertellen het liefste wat hun partner ooit voor hen heeft gedaan.

1. De kleine dingen

“Mijn vriend verrast me vaak met kleine dingetjes. Zo laat hij lieve briefjes achter op mijn bureau op werk met elke keer iets anders. Soms legt hij het bovenop een kledingstuk die hij dan aan mij uitleent, zodat ik lekker warm ben tijdens een lange werkdag.”
– Nikki, 24

2. Een ring

“Mijn vriendin wilde als verrassing een ring voor me kopen, maar wist mijn ringmaat niet. Ze liet mijn tweelingbroer stiekem mijn moeders ringen passen en had mijn beste vriend en goede collega om hulp gevraagd. Zo kwam ze op een logo dat ze zelf had ontworpen met onze initialen. Dat was echt het meest doordachte cadeau ooit.”
– Jamie, 21

3. De reis naar Parijs

“Vorig jaar op Valentijnsdag werd ik verrast met een reisje naar Parijs en verbleven we in een hotel met prachtig uitzicht. Ook schrijft hij regelmatig gedichten voor me en schrijf ik lieve kaarten voor hem. We houden nog een beetje van het ouderwetse, dus alleen dat al is echt perfect.”
– Rebecca, 26

4. De brief

“Ik laat gerust zien hoeveel ik van mijn vriendin houd, terwijl zij het af en toe moeilijk om haar gevoelens te uiten. Omdat ze toch nog affectie wilde tonen, besloot ze een liefdesbrief stiekem in mijn tas te stoppen. Ik kreeg een appje in de trein onderweg naar huis om mijn tas te checken en was er echt superblij mee. Sindsdien bewaar ik het in mijn nachtkastje.”
– Indy, 20

5. De verjaardag

“Voor mijn verjaardag had mijn vriend de hele dag gepland. Overdag gingen we naar Gamestate om spelletjes te spelen. Daarna gingen we uiteten bij een sushi restaurant en verbleven we in een hotel. Dit maakte mijn verjaardag heel speciaal, aangezien ik op Kerst jarig ben en daardoor minder snel een verjaardagsgevoel krijg. Dit was echt de beste verjaardag ooit.”
– Cassandra, 28

Lees ook:

Reageer op artikel:
We vragen 5 vriendinnen wat het liefste is dat hun partner heeft gedaan
Sluiten