Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty en Style 19 okt 2014
Leestijd: 2 minuten

5 x beauty dingen waar je onmiddellijk mee moet stoppen

Hoewel sommige dames er misschien van overtuigd zijn dat hun beautyroutine geperfectioneerd is, willen we jullie vragen eens dit lijstje door te nemen. Maak jij stiekem wel heel graag gebruik van nummer één of zes? Misschien wordt het dan tijd voor een switch. Want dames, dit lijstje kan eigenlijk echt niet meer.

1. Je blush te laag dragen

Als je je blush onder neushoogte aanbrengt lijkt je gezicht een beetje te ‘hangen’ en dat is wel het laatste wat we willen.

2. Met lippenstift nét boven je liplijn gaan om zo je lippen groter te laten ogen

Het ziet er nooit maar dan ook nooit natuurlijk uit. Als je toch de illusie wil creëren van een vollere lip kun je een beetje transparante glos aanbrengen op je cupidoboog. Dit is het ‘boogje’ op je bovenlip, net onder je neus.

3. Eerst je lip omlijnen en vervolgens de rest inkleuren met lippenstift

Zo hou je namelijk na een etentje met je lover alleen de lijntjes over en dat is op zijn zachtst gezegd niet heel charmant. Kleur in plaats daarvan je hele lip in met je potloodje en ga er vervolgens overheen met je lippenstift. Zo hou je én geen lijntje over én je lippenstift blijft beter zitten. Twee vliegen in één klap.

4. Bronzer over je gehele gezicht aanbrengen ter vervanging van een tan:

Hello Malibu Barbie? Vanaf nu mag je echt alleen nog maar bronzen op de plekken waar het hoort. Oftewel in de vorm van een E. Dat betekent dat je bronzer plaatst bij je slapen, in de holtes van je wangen en het laatste beetje op je kwast rondom je kaaklijn.

5. De ‘naakte’ lip

Er is een verschil tussen een zacht beige lippenstift en je lippen verstoppen. De naakte lip is voor bijna niemand weggelegd en daarom hebben we maar besloten om hem op het lijstje te zetten. Een klein beetje kleur staat iedereen beter.

Reageer op artikel:
5 x beauty dingen waar je onmiddellijk mee moet stoppen
Sluiten