Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 25 jan 2019

Hot hot hot! De schrijfster van 50 Shades schrijft een nieuw boek dat nét zo heet wordt

Het is alweer flink wat jaren geleden dat we werden door de boeken van E.L. James weer flink aan het lezen waren geslagen. Dankzij haar personages en vooral hun stomende vrijpartijen, lazen we weer boeken in een ruk uit (haha, pun intended). We verzuchtten dan ook ‘eindelijk’ toen we dit nieuws hoorden: de schrijfster komt met een nieuw boek.

Het voelt als een heel lang uitgesteld orgasme, maar E.L. James, de schrijfster en bedenker van de 50 Shades trilogie komt met een nieuwe roman. Het boek zal níet gaan oer Anastasia en Christian Grey.

Het nieuwste boek van E.L. James gaat The Mister heten en draait om het leven an een rijke Engelse man Maxim Trevelyan, die een jonge vrouw Alessia Demachi ontmoet.

De schrijfster zegt er zelf dit over, tegen Today: ‘Het is een Assepoester-achtig verhaal. Hopelijk is het een inspirerend liefdesverhaal met twee nieuwe personages die allebei hun ding doen, jongen ontmoet meisje.’

Wees niet bang, het nieuwe boek wordt net zo heet, misschien nog wel heter dan 50 Shades. ‘The Mister bevat genoeg erotische momenten,’ aldus de schrijfster. Al zijn ze volgens haar wel op een andere manier heet. Geen SM-taferelen dus waarschijnlijk…

Maar ach, we waren toch al wel een beetje klaar met het bezitterige gedrag van Mr. Grey.

7 x waarom we het nog geen dag uit zouden kunnen houden met Mr. Grey

Vanaf april ligt The Mister in de Engelse boekhandels. Het is nog niet duidelijk wanneer er een Nederlandse vertaling op de markt komt.

rtl boulevard

Reageer op artikel:
Hot hot hot! De schrijfster van 50 Shades schrijft een nieuw boek dat nét zo heet wordt
Sluiten