Beautify Adventskalender #30: Win 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om één van de 5 8-weken abonnementen te winnen van Fit For Free. Dit wil je.

Winnen op 30 december: 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free te winnen. Wie wil dat nu niet? Heb je goede voornemens? Teveel kerststol in je mond gepropt? Er is altijd een reden om fitter door het leven te gaan. We helpen je graag door 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free weg te geven. Hoewel de sportscholen nu nog gesloten zijn, kan je direct van start gaan als ze weer openen. Gezond en fit door het leven in 2021.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Wie weet ontvang jij binnenkort een 8-weken abonnement bij Fit For Free van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify Adventskalender #30: Win 5x een 8-weken abonnement bij Fit For Free
Sluiten