Isis van Graas
Isis van Graas Life 30 jan 2020

Dit zijn de 5 de leukste AirPod hoesjes voor een zacht prijsje

Tegenwoordig loopt bijna iedereen met de draadloze oordopjes van Apple in hun oren. De peperdure AirPods zijn het nieuwe ‘hebbeding’ van de samenleving en gaat niet zonder een leuke verzameling aan AirPod hoesjes, toch? Daarom hebben we de origineelste en leukste hoesjes onder elkaar gezet, die iets betaalbaarder zijn dan de AirPods zelf.

Vind jij het standaard hoesje voor je AirPods iets te saai en ben je wel toe aan een kleurrijke variant? Deze vijf AirPod hoesjes wil je gelijk bestellen en zijn super betaalbaar.

De allerleukste AirPod hoesjes

Op iedere site overstroomt het van de smartphone hoesjes, dus is het nu ook tijd om de leukste parels voor om je AirPods even in het zonnetje te zetten. We hebben het internet uitgespeeld en de leukste en betaalbare AirPod hoesjes op een rij gezet.

Airpod hoesjes
Miniinthebox.nl

1. McDonald’s hoesje €7,66

We trappen dit rijtje af met niets minder dan een variant van onze grootste liefde: McDonald’s. Net als elk menu wat je kan krijgen bij onze favoriete fastfoodketen is deze ook super betaalbaar en wil je hebben.

Airpod hoesjes
Bol.com

2. Comme des Garçons hoesje €19,99

Je kent het wel: dat merk met het hartjes-icoon dat je vaak op Converse sneakers of een T-shirt ziet. Niet erg betaalbaar, maar wel in de vorm van een leuk AirPod hoesje.

Airpod hoesjes
Miniinthebox.nl

3. Pringles hoesje €5,74

Gaat jouw hart ook sneller kloppen wanneer je een klein busje Pringles ziet in een automaat? We sluiten daar ons direct bij aan en gooien deze vast in onze winkelmand.

Airpod hoesje
Bol.com

4. Off White hoesje €10,63

Hoewel alles van dit fantastische merk onwijs duur is en je niet zomaar aanschaft, is deze daarentegen een echt koopje.

Airpod hoesjes
Bol.com

5. Hoesje met marmer look €11,03

Ben jij niet zo’n merk persoon maar vind je de Apple variant wel te simpel? Kies dan voor een basic AirPod hoesje met een marmer look. Super chique en ook deze kan je aanschaffen voor een zacht prijsje.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 de leukste AirPod hoesjes voor een zacht prijsje
Sluiten