Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 10 mrt 2016

6 alledaagse dingen die hij doet, die wij zó intens sexy vinden

Mannen weten ons op allemaal verschillende manieren op te winden, maar toch zijn het de 'gewone' momentjes die ons doen smelten. De momenten dat hij zelf niet doorheeft hoe sexy hij is, waardoor hij des te sexier is. De mannelijkheid druipt van hem af en wij vinden het héérlijk.

1. Als hij iets openmaakt, wat jij niet open krijgt

De pastasaus zoekt ruzie met je, want je krijgt het gewoon níet open. En dan komt je man aangelopen. Hij pakt de pot uit je handen, slaat op de onderkant en draait de dop eraf. Alsof het niets is. Plots zit hij heldhaftig op een paard, in harnas, met zwaard in hand.. midden in de woonkamer.

2. Als jullie de straat oversteken en hij je tegenhoudt met zijn hand

Dit is iets wat je ouders vroeger altijd deden, maar toch als je man het doet is het zo intens sexy. Dat beschermende zorgt voor vlinders. Het is niet alsof je zelf niet kunt oversteken, maar het feit dat hij niet wil dat je platgereden wordt door aankomend verkeer is errug hot.

3. Als hij het bandje van je schoen vastmaakt, omdat die is losgekomen

Dit is zo intens cute. Oké, je had het zelf binnen anderhalve seconde voor elkaar gekregen en je staat al drie minuten met een friemelende man aan je voeten. Maar dat hij het zo graag wil doen, maakt het het wachten waard.

4. Als hij zijn joggingsbroek aanheeft en het randje van zijn boxer erbovenuit komt

Shirtloos, met zijn haar nonchalant door de war. Hij is net je persoonlijke Calvin Klein model.

5. Als hij jou zonder woorden uitnodigt voor ‘het plekje’, als jullie in bed liggen

Je kent sowieso ‘het plekje’, waarbij je met je hoofd op zijn borst ligt. Hij houdt met zijn hand jouw hoofd vast en je voelt je helemaal veilig. Hij kan jou naar dit plekje krijgen, zelfs als hij ligt te slapen. En jij geniet van elke seconde.

6. Als hij een puppy vast heeft

Niets is zo sexy als een man die een puppy vast heeft. Oké, hij krijgt waarschijnlijk bijna geen aandacht. De puppy is de grote ster, maar toch gaat je hartje sneller bonken bij het zien van je man met een pup. Wedden dat je daarna niet van hem af kunt blijven?

De meest sexy momenten van je man, zijn vaak de momenten dat hij niet doorheeft hoe sexy hij aan het doen is. Wat hem nóg sexier maakt. Het is een vicieuze cirkel. Kortom: genieten.

LEES OOK: Mannendossier: 9 mythes over mannen die we niet meer moeten geloven

Reageer op artikel:
6 alledaagse dingen die hij doet, die wij zó intens sexy vinden
Sluiten