6 awesome tips om je make-up nét even anders te dragen

Soms wil je wat anders met je look maar weet je niet precies wat. Misschien draag je al jaren eyeliner, en jaren die ene kleur lipgloss. Maar er is altijd genoeg reden om een keer wat anders uit te proberen. En daarom stelden wij een lijstje met zes nieuwe ideeën voor je op:

1. Smokey cateye

In plaats van de klassieke zwarte cateye, kun je kiezen voor een mooie smokey cateye. Neem een zwarte oogschaduw en een eyeliner kwast. Maak met de oogschaduw een cat eye zoals je dat normaal ook altijd met eyeliner doet. Als beide lijnen gelijk zijn, maak de oogschaduw dan zachter met je kwast. Miwauw, jij kan gelijk door naar dat feestje vanuit je werk.

2. Snelle rode lip

Een rode lip doet het altijd goed. Maar waar een rode lip vaak veel lagen vraagt, hoeft dat niet met deze techniek. Het enige wat je nodig hebt? Een potloodje. Bijvoorbeeld de Bobbi Brown Crayon Rouge a Levres. Het pigment is heel sterk, het is zeer gemakkelijk aan te brengen door de punt en het blijft zitten waar het zit zonder moeite.

3. Bes(t) wel mooi

Liever een andere kleur dan rood? Een prachtige bessenkleur is hét perfecte alternatief.

4. Tweekleurig

Een awesome variatie op je gewone mascara: tweekleurige mascara. Kies een felle kleur mascara en breng deze aan bij je bovenste wimpers. Kies een donkere kleur mascara voor je onderste wimpers.

5. Blue smokey eye

Het is een ietwat gewaagde look, maar mooi blauw is niet lelijk. Kan jij een smokey eye maken als geen ander? Probeer dan eens te gaan voor een blauwe smokey eye. Kies een lichtblauwe oogschaduw voor over je gehele ooglid en ga niet hoger dan de ‘vouw’ van je oog. Breng deze kleur ook aan bij je onderste wimperrand en voor die extra pop, breng je zilverkleurige oogschaduw aan bij de binnenkant van je oog.

6. Sweet peach

Haast maar wil je wel een volledige make up look? Kies dan voor een perzikkleurige lippenstift en breng deze aan op je lippen, oogleden en bij je jukbeenderen. Gebruik weer je ringvinger aangezien deze het minst sterk is van al je vingers waardoor de kleur niet te heftig zal zijn.

Reageer op artikel:
6 awesome tips om je make-up nét even anders te dragen
Sluiten