6 beautytips die je mag toepassen op je volgende festivalbezoek

Het festivalseizoen is weer begonnen en dat betekent dat je weer helemaal los mag gaan met je make-up, haar en outfit. Mocht je nog niet helemaal weten hoe je het wil aanpakken bij je volgende festivalbezoek, check dan ons volgende lijstje. Met deze tips ben je straks het middelpunt van de aandacht (als je dat leuk vindt tenminste)

1. Eyeliner kun je voor meer gebruiken dan alleen je ogen

Hoezo alleen maar een lijntje boven je ogen? Gebruik je liner gewoon voor meer. Je kunt gaan voor figuurtjes naast je ogen, lijntjes of andere grafische vormen trekken buiten je oog of gewoon kiezen voor kleine neppe tattoo’s. Tijdens het festivalseizoen kan het allemaal.

2. Babyhaartjes los laten gaan

Waarom ze nu allemaal netjes naar achteren plakken als je ze ook gewoon lekker kan laten meefeesten? Niks mis met een paar leuke babyhaartjes. Ze een beetje opfrizzen raden we zelfs aan. Go crazy.

3. Wild durven gaan met oogschaduwtinten

Waarom alleen maar bruine tinten? Of roze tinten? Durf een beetje te mixen en matchen, want kleuren zijn welkom deze zomer. Combineer bruin met oranje of roze, blauw met groen en ga zo door. Je staat niet voor niets op een festival.

4. Glitters zijn niet alleen voor in de avond

Dacht je dat glitters alleen ’s avonds konden? Mooi niet. Tijdens het festivalseizoen zijn glitters altijd en overal welkom. Ga voor een vette highlighter, glitterende gloss, sprankelende oogschaduw en knallende nagels. Je moet toch een beetje opvallen tussen alle meiden?

5. Je krullen hun gang laten gaan

O wee als je je krullen gaat temmen voor een festival. Hoe wilder, hoe beter. En ook alleen maar fijn, want door de hitte ontploft de boel toch vanzelf wel. Je kunt beter de krullen van tevoren omarmen voordat je met een sip gezicht in de spiegel staat te kijken. Hengel die mannen maar binnen met je lokken.

6. Gekleurde highlights zetten

De coupe de soleil is echt niet meer de enige highlight optie. Alle kleuren van de regenboog zijn tegenwoordig welkom en wij kunnen zelf niet wachten. Blauw, paars, roze, het maakt niet uit. Kies je lievelingskleur en laat ze zetten. En een beetje daredevil pakt de wenkbrauwen er ook nog bij.

Reageer op artikel:
6 beautytips die je mag toepassen op je volgende festivalbezoek
Sluiten