Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 4 mei 2016

6 cheesy dingen die elke vrouw doet als haar lover niet in de buurt is

Je doet je misschien voor als de nuchtere vrouw die niet eindeloos fantaseert. Maar in werkelijkheid zijn alle vrouwen zwijmelkonten die het heerlijk vinden om dingen te romantiseren, te fantaseren en te hopen. En soms is dat heerlijk om te doen als manlief even niet in de buurt is.

1. Eeuwenoude WhatsApp’jes terug lezen

Ja, zo slim als je bent heb je alle WhatsApp’jes van jullie bewaard. En je vindt het heerlijk om al die berichtjes door te lezen als je in bed ligt. Vooral de berichtjes van jaren geleden waarin hij je nog moest veroveren zijn favoriet: ‘Hey Eva, zou je het misschien leuk vinden om volgend weekend samen naar het strand te gaan? Ik haal je op.’ Of wat dacht je van deze: ‘Zo leuk om je weer te zien, hopelijk tot snel.’ Echt waar, genieten.

2. En van de meest romantische maak je screenshots

Want die zijn zo snoezig dat je er een screenshot van maakt en misschien zelfs naar je beste vriendin stuurt. Je wordt spontaan weer zo verliefd als een puber als je dat ene specifieke Whatsapp’je ziet. Het liefst doe je ‘m als achtergrondfoto op je mobiel, maar dat gaat misschien een beetje ver.

3. Het moment dat jullie elkaar hebben ontmoet opnieuw afspelen in je hoofd

Je stond in je favoriete kroeg en opeens stond hij daar aan de bar. Jullie hadden oogcontact en voordat je het wist had Mr. Charming een drankje voor je besteld. De volgende dag begon hij je te berichten en dat is nooit meer opgehouden. Voor de ander misschien een saai verhaal, maar jij kan niet vaak genoeg het moment in je hoofd afspelen. Uiteraard met alle details. Hoe hij je hand vastpakte, wat hij zei, hoe hij keek.

4. Stiekem een Pinterest Wedding board maken

Oké oké, je weet dat het waarschijnlijk nog wel even duurt voordat jullie in het huwelijksbootje stappen, maar je hebt wel alvast een uitgebreid board aangemaakt op Pinterest. Tientallen jurken, make-up inspiratie, oorbellen, schoenen, de locatie, de taart, het eten, de bloemen, de trouwauto, de bruidsmeisjes, de hotelkamer… Ja, je hebt echt overal al over nagedacht.

5. Alle mogelijke manieren bedenken hoe hij je ten huwelijk gaat vraagt

Dit is eigenlijk een vervolg op je Pinterest board. Je hebt namelijk al tientallen scenario’s in je hoofd afgespeeld over hoe hij je ten huwelijk vraagt. Uiteraard zijn ze allemaal zo speciaal en origineel dat hij het eigenlijk niet kan maken om je ‘zomaar’ even te vragen. In een bootje met kapitein, de klassieke ring in een taart, en dat hij langs je vader gaat om je hand te vragen. Alles.

6. ‘Jullie’ nummer honderd keer achter elkaar luisteren

Veel liefdeskoppels hebben hun ‘eigen’ nummertje. En die hebben jullie ook. Echter zal je hem nooit vertellen dat je dit nummer soms wel tien keer achter elkaar luistert en er zelfs een beetje emotioneel van wordt. Hoe lelijk het nummer ook is volgens anderen, het is voor jouw het mooiste nummer ooit.

LEES OOK: 11 x wat hij doet wat ons hart razend snel laat kloppen

Reageer op artikel:
6 cheesy dingen die elke vrouw doet als haar lover niet in de buurt is
Sluiten