Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 25 okt 2016

6 dingen die je je realiseert als je date met de juiste man

Je hoort het je moeder nog zeggen: ´Als je de juiste man hebt gevonden dan voel je dat´. Mooi gesproken dacht je bij jezelf, maar de werkelijkheid zal het vast niet zo simpel zijn. Maar misschien moeten we onze moeders toch weer gelijk geven. Want als je date met de juiste man dan vallen er opeens een hele hoop dingen op zijn plek:

1. Dat je écht goed bent zoals je bent

Als je met de juiste man aan het daten bent dan realiseer je je opeens dat je goed bent zoals je bent. Voorheen baalde je misschien van je koppige karakter, je niet zulke grote borsten of andere dingen die nou eenmaal bij jou horen en je juist leuk maken. Je vraagt je dan ook af waarom je je in hemelsnaam hebt laten beïnvloeden door die mannen die sommige dingen aan jou als iets negatiefs zagen.

2. Dat een relatie hebben daadwerkelijk leuk is

Waar je als single soms verbitterd naar stelletjes kijkt en denkt dat het vast één en al ellende is om samen te zijn, realiseer je je nu iets heel anders. Een relatie met de juiste persoon hebben is namelijk hartstikke leuk, het is zelfs een verrijking voor je eigen leven. En wees maar blij dat je dat nu voelt.

3. Dat je kan zeggen wat je wilt

Tegen de juiste man, kan je alles zeggen wat je dwarszit zonder bang te zijn voor zijn reactie. Deze man houdt namelijk van jou en wil daarom juist weten wat jij ergens van vindt. Net als dat jij wilt weten hoe hij over bepaalde zaken denkt. Je voelt de vrijheid om geen blad voor je mond te nemen.

4. Dat één misser niet fataal is

Bij andere dates was je direct onzeker als je misschien een beetje een domme opmerking maakte of ruzie schopte om ´niks´. Maar als je met de juiste man aan het daten bent dan weet je dat het niet erg is als je misschien iets ´verkeerds´ zegt. In zijn ogen is dat namelijk niet per se verkeerd en ook al is het we zo, dan is dat niet de reden om jou aan de kant te zetten.

5. Dat je niet altijd maar het mooie meisje hoeft te spelen

Geloof ons, als een man jou echt leuk vindt, dan vindt hij dat ook als je zonder make-up en in je joggingpak op de bank zit. Waarschijnlijk vindt hij je zelf nóg mooier van binnen en buiten als je dat doet.

6. Dat hij jouw thuis is

Het maakt niet uit waar je met hem bent, wanneer of hoe. Als je met de juiste man aan het daten bent dan voelt het als thuiskomen. Een relatie hoeft niet altijd spannend te zijn, daar ben je nu achter. Kalmte en comfort met hem geeft aan dat jullie samen zo sterk als een dijk zijn.

Misschien is dit wel het beste advies ná je break-up:Het ‘goed’ afsluiten van je relatie is niets meer dan een briljante mind f*ck

Reageer op artikel:
6 dingen die je je realiseert als je date met de juiste man
Sluiten