7 dingen die je misschien nog niet wist over zijn penis

Joke-Jiers Botma 11 aug 2017 Love

Tja wat moet je erover zeggen, zijn piemel. Hij is er vaak ontzettend blij mee en het is één van zijn kostbare bezittingen. En wij vrouwen, nu niet liegen, kunnen ons ook geen leven voorstellen zonder zijn genotsknots. Des te leuk zijn deze zes feiten die je misschien nog niet wist over zijn penis:

1. Knappe mannen hebben sterker zaad

Je zou denken dat het een fabeltje is, maar het is toch écht zo. Het ultieme excuus als mensen je bekritiseren vanwege je picky keuze wat betreft uiterlijk. Je wilt namelijk wel dat je lover je ooit in de toekomst een kind kan geven niet waar? Genoeg reden om dus altijd te kiezen voor de allerknapste.

2. 1 op de 6 mannen is besneden

Vaak wordt dit gedaan vanuit hygiëne, al zijn de meningen daar over verdeeld. Maar ook vanuit geloofsovertuiging worden mannen op jonge leeftijd besneden. Sommige vrouwen zweren erbij om seks te hebben met een man die besneden is. Als je er één aan de haak hebt geslagen wees er dan zuinig op je hebt namelijk maar kans van 1 op 6.

Ook is de man die beneden is automatisch donor. De voorhuid wordt namelijk gebruikt voor slachtoffers met brandwonden.

3. Slechts 6 procent van de mannen is ‘te groot’ voor een condoom

Vanaf nu mag je elke man uitlachen die geen condoom wil gebruiken vanwege zijn penis grootte. De kans dat hij namelijk ‘te groot’ is, is namelijk 6 procent. Ook wel weer aandoenlijk dat mannen zich letterlijk en figuurlijk groot willen voordoen voor al dat vrouwelijk schoon.

4. Handen, voeten en zijn neus zeggen níets

Vaak wordt gezegd dat mannen met grote voeten, handen of neus ook een grote jongeheer hebben. Helaas berust dit op een fabeltje en kan je gerust een man met kleine handen mee naar huis nemen. Al begrijpen wij best dat mannen met grote handen nou eenmaal aantrekkelijker zijn.

5. Mannen met grote ballen gaan vaker vreemd

Kijk dus nog maar even kritisch wat daar hangt bij je lover. Onderzoekers van de universiteit in Oslo hebben dit namelijk ontdekt. Ben jij de vrouw die meer dan zeker van haar, of in dit geval van zijn ‘zaakje’ wilt zijn? Kies dat voor een wat kleiner klokkenspel.

6. Orale seks zorgt voor de grootste erectie

En daar kunnen wij vrouwen zeker bij gebaat zijn. Des te meer reden om hem nog eens te verwennen voor de grootste erectie. Weet je direct wat je écht in huis hebt. Als je slim bent vertel je hem dit natuurlijk niet. Anders krijgt hij misschien een beetje argwaan van al die plotselinge blowjobs.

7. Het doorslikken van sperma zorgt voor minder depressies

Zo’n gek idee is het dus nog niet om dat te doen op een dag dat je je een beetje down voelt. Hij blij én jij blij.

LEES OOK: Fantasieën die we allemaal hebben tussen de lakens

Reageer op artikel:
7 dingen die je misschien nog niet wist over zijn penis
Sluiten