6 dingen die jij en je allerbeste vriendin in 2016 hoe dan ook gaan doen

Wat een verademing als het een nieuw jaar is. Je kan een jaar weer helemaal inrichten zoals je wilt met wie en hoe. En ook kan je dit keer proberen om je goede voornemens wel vol te houden. Heerlijk, een fris nieuw begin. En deze dingen ga jij vást met je bestie doen in 2016:

1. Een onvergetelijke vakantie boeken naar een ver oord

Het liefst een aantal weken of zelfs maanden met zijn tweeën er op uit. Heerlijk een nieuw land verkennen, bijzondere gerechten ontdekken én vooral heel veel gezelligheid.

2. Het lichaam krijgen van een Victoria’s Secret Angel

Na het zien van de laatste show weten jullie het zeker: zo moeten jullie er minstens één keer in ons leven uitzien. Een goed sportschema en uiteraard een voeding voorzien van alles wat jullie zal helpen. Een goal die jullie hebben en dit keer echt willen behalen.

3. Nog meer leuke feestjes meepakken

Het is nou niet zo dat jullie in 2015 als twee saaie huismussen op de bank zaten. Maar toch hebben jullie besloten om echt geen enkel leuk feestje te missen dit jaar. Dit keer kopen jullie direct álle kaartjes voor de festivals.

4. Geen spijt meer hebben van ‘foute’ keuzes

Die kater op de zondagochtend of de maanden die je hebt besteed aan daten met een man die achteraf een assh*le bleek te zijn. Allemaal onnodige dingen om spijt van te hebben. Want je hebt ervan geleerd. Spijt is de verboden emotie van 2016.

5. Stiekem hopen dat die designertas in 2016 om jullie schouder bungelt

Jullie dromen namelijk al veel te lang van een mooie designertas. Echter geven jullie steeds ergens anders geld aan uit waardoor het financieel onmogelijk was al die jaren. Dit jaar móet die prachtige tas worden gekocht door jullie beide. In Parijs natuurlijk.

6. Nog meer lol beleven dan dat jullie in 2015 al hadden

2015 was lachen, gieren en brullen. Een jaar vol leuke momenten en ook minder leuke momenten die jullie met elkaar hebben gedeeld. En jullie weten zeker dat 2016 mínstens zo geweldig mooi wordt.

Reageer op artikel:
6 dingen die jij en je allerbeste vriendin in 2016 hoe dan ook gaan doen
Sluiten