Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 21 sep 2015

6 dingen waar alleen aantrekkelijke mensen mee weg kunnen komen

Laatst legden we haarfijn uit waarom mooie meisjes vaak geen vriendje hebben. Het is natuurlijk niet helemaal eerlijk dat je met een mooi uiterlijk meer moeite hebt om de ware liefde te vinden, toch? Gelukkig zitten er aan het hebben van een pretty face ook voordelen.

Er zijn namelijk bepaalde dingen waar je heel goed mee wegkomt als je een mooi gezichtje hebt:

1. Je werkt jezelf net zo makkelijk uit de nesten als dat je jezelf erin hebt gewerkt

Als je fietst zonder licht krijg je altijd een waarschuwing, nooit een boete. Kom je te laat? Ook dat word je onmiddelijk vergeven. Dring je voor? Mensen doen gewoon nog een stapje opzij. Straf en boetes ontloop je altijd. Jij komt overal mee weg. Dank je wel mooi gezichtje. Even een keer lief lachen naar meneer de Agent en het is goed zo.

2. Lomp zijn maakt helemaal niets uit

Stoot jij weer eens een glas om? Of laat je wat vallen? Mensen die knap zijn worden daar minder om gestraft dan anderen. Ze zijn zelfverzekerder en mensen zullen minder snel tegen ze in durven te gaan, of boos op ze durven te worden. Ze lachen liefdevol om je lompe gedrag en daarna is alles weer vergeten en vergeven.

3. Je kunt aantrekken wat je wil, je ziet er nog steeds stunning uit

Als je een keer geen zin hebt om uren voor de spiegel te staan en eindeloos combinaties uit te proberen is het meer dan handig als je koppie in ieder geval prachtig is. Dan weet je namelijk dat daar de aandacht naar uit zal gaan. Ze zeggen niet voor niets ‘jij zou nog een vuilniszak kunnen dragen’.

4. Slecht voorbereid zijn bij een sollicitatie

Met een lieve glimlach, wat complimenten voor degene die tegenover je zit, lul jij jezelf er wel doorheen. Je maakt alleen al met je gezicht een onweerstaanbare indruk. Volgens onderzoek krijgen aantrekkelijke mensen ook eerder de kans om op gesprek te komen, en als ze eenmaal de baan hebben verdienen ze meer geld, en hebben ze eerder kans om promotie te krijgen. Kortom, voorbereiding is bijna niet nodig, je hebt de baan al zo goed als binnen voordat je door de deur loopt. Score.

5. Domme opmerkingen kun je aan de lopende band maken zonder dat je erop afgerekend wordt

Meestal hoort niemand wat je zegt, maar word je met open mond aangekeken. Je hypnotiseert mensen met je ogen, je schoonheid en je aanwezigheid. En als je een opmerking maakt die pretty stupid is, dan lachen mensen met je mee en niemand zal je erop aanspreken. Heerlijk hè?

6. Op een dag zonder dat je make-up draagt krijg je nog een miljoen complimentjes

Waar anderen de vraag krijgen of ze ziek zijn, krijg jij nog heel veel complimentjes over hoe goed je eruit ziet. En complimentjes maken een mens blij.

Gelukkig maar dat iedereen een eigen smaak heeft wat hij of zij heel mooi vindt, waardoor iedereen een kans maakt op deze escape cards. Hell yeah.

Benieuwd waarom mooie meisjes moeite hebben om een vriendje te vinden?

Klik op de foto en find out.

Reageer op artikel:
6 dingen waar alleen aantrekkelijke mensen mee weg kunnen komen
Sluiten