Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 7 nov 2015

6 dingen waarvan je heilig overtuigd bent dat alléén jij dat doet

Je herkent het vast wel. Je hebt een ietwat rare gewoonte en je bent er van overtuigd dat jij de enige bent die dat doet. Wij vrouwen willen namelijk stiekem een beetje perfect overkomen. Niet alleen tegenover mannen maar óók tegenover vrouwen. Maar girls, sla jullie armen maar in elkaar wat dit doet echt elke vrouw op de planeet:

1. Ondergoed dragen wat totaal niet bij elkaar past

Je hebt een sexy hipster aan. Zwart en kant. Maar je draagt vandaag een strak wit shirtje waar ab-so-luut geen zwarte kanten bh onder past. Hallo huidskleurige saaie bh. Je zou nu alles doen behalve met een leuke vent mee naar huis gaan. Je denkt dat je vriendinnen dit nooit overkomt maar geloof ons, ook zij dragen onder die beeldige kleding de meest afschuwelijke combinaties wat lingerie betreft of huidskleurig ondergoed om het onzichtbaar te laten zijn onder de kleding.

2. Jezelf te lang niet scheren

Het is dat het winter is maar je zou nu echt niet met blote benen kunnen rondlopen. En ook je bikinilijn is al lang niet meer wat het was. Je denkt dat jij de enige vrouw bent die onder de douche staat en bedenkt dat ze vandaag te lui is om ook maar iets bij te werken. Vraag maar eens aan alle bezette jongens, die hebben ook vast wel eens een vriendinnetje gehad die een beetje laks was met scheren.

3. Sokken waar gaten in zitten gewoon weer aan trekken

Ja best wel armoedig eigenlijk, maar we doen het allemaal. We gooien überhaupt niet snel sokken weg. Als je dan een keer je schoenen uit moet doen schaam je je toch een beetje dat er nog weinig van je sokken over is. Je weet ook niet waarom je ze dan niet direct weg gooit. Je trekt ze elke keer weer aan mét gaten.

4. Afgebrokkelde nagellak op je teennagels eeuwen laten zitten

Je bent vorige maand met je lover op een heerlijke zonvakantie geweest. Uiteraard had je je voetjes tot in de puntjes verzorgd met uiteraard een mooi lakje op je teennagels. Staat immers wel zo leuk in je slippertjes. Maar je hebt bij terugkomst in Nederland nooit meer gedacht om je nagellak bij te werken. De kleur is er half vanaf gebrokkeld en het ziet er écht niet uit. Dit doen we allemaal hoor.

5. De lyrics van een nummer opzoeken zodat je mee kan blèren

Het nieuwe nummer van Justin Bieber is hitje. Uiteraard zoek jij direct de lyrics op zodat je de tekst nog eens even goed kan analyseren en niet te vergeten, mee kan zingen. Geloof ons, elke vrouw doet dit stiekem. We doen dit eigenlijk al vanaf dat we twaalf zijn, maar we vertellen het eigenlijk aan niemand.

6. Veel te lang een oude tandenborstel gebruiken

Je tandenborstel is totaal versleten maar je bent te lui om een nieuwe te kopen. Elke keer als weer je tanden poetst dan beloof je jezelf om de volgende dag weer eentje te kopen. Maakt niet uit hoor, we maken ons daar allemaal wel eens schuldig aan. Maar dat doen met een mascara die zo goed als op is? Nee hoor, dan hollen we massaal met zijn allen naar de parfumerie.

LEES OOK: 24 typische vrouwendingen die alleen wij vrouwen kunnen doen

Reageer op artikel:
6 dingen waarvan je heilig overtuigd bent dat alléén jij dat doet
Sluiten