Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 11 mrt 2016

6 herkenbare situaties als je áltijd vroeg wakker bent

Je bent een écht ochtendmens. Niet per se omdat je het wil, maar gewoon omdat je áltijd vroeg wakker bent. De zaligheid die volgens anderen komt kijken bij uitslapen is voor jou onbekend. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn deze situaties voor jou héél gewoon:

1. Weekenden zijn voor jou niet voor uitslapen

Iedereen zwijmelt op vrijdag weg met het idee dat ze de volgende dag kunnen uitslapen. Jij kan hier niet over meepraten, want je bent hoe dan ook net zo vroeg wakker in het weekend.

2. Vriendinnen vinden je ‘s ochtends een terrorist

Logeerpartijtjes zijn een regelrechte ramp. Je bent namelijk al om 08:00 uit de veren terwijl je vriendinnen tot minimaal 11:00 in hun bed liggen te ronken. Vaak probeer je ze wakker te maken wat ze je niet in dank afnemen. In hun ogen is het véél te vroeg.

3. Als iedereen wakker wordt, heb jij er al een dagdeel opzitten

Op zaterdagochtend heb jij al van alles uitgevreten. Een wasje erin gegooid, boodschappen gedaan en je favo koffie gedronken op de hoek. Als je je vriendinnen belt dan hoor je dat ze nog in bed liggen. Why?

4. Zelfs na een avondje stappen ben je vroeg wakker

Oké je bent best wel moe maar je bent nou eenmaal al wakker en daarom ga je er maar uit. Ook als dat betekent dat je maar een paar uur hebt geslapen. Niets aan te doen, je weet niet beter.

5. Mensen kijken altijd vol verbazing naar je

Ze vinden het echt buitenaards dat jij nóóit uitslaapt of ze geloven het niet. Ze zeggen zelfs een beetje jaloers te zijn op het feit dat jij je tijd zo goed benut.

6. Je kent de ochtend als geen ander

Je ziet elke dag de stad ontwaken, de zon doorkomen en hoort de vogels fluiten. Je ziet de oude mannetjes die de markt opbouwen en de moeders die de kinderen naar school brengen. En stiekem vind je het heerlijk, de vroege ochtend.

LEES OOK: 9 tekenen dat jij een professionele slaapkoningin bent

Reageer op artikel:
6 herkenbare situaties als je áltijd vroeg wakker bent
Sluiten