6 herkenbare situaties als je een Netflix verslaving hebt

Joke-Jiers Botma 28 feb 2016 Life

Veel van ons hebben er 'last' van: Een Netflix verslaving. Als jij dat ook hebt dan weet je precies waar wij het over hebben. Het is namelijk héérlijk en je kan je er geen genoeg van krijgen. Alles zal wijken voor jouw favo serie. Wedden dat je dit herkent?

1. Je sluit jezelf op

De weekenden waarin je 24/7 de stad onveilig maakte zijn verleden tijd. Zodra je klaar bent met je dagelijkse verplichtingen kan je niet wachten om zo snel mogelijk naar huis te gaan om je favo serie te zien. En je wil prima nog een avondje uit, maar de zondag is gereserveerd voor de bank. En het liefst de zaterdagavond ook.

2. Je bent volgens anderen soms van de aardbodem verdwenen

Je komt namelijk soms dagenlang niet je huis uit en zelfs je telefoon krijgt niet meer de aandacht die ‘ie voorheen kreeg. En daarmee dus ook je vriendinnen. Ze vragen zich soms af waar je uithangt. Waarop je doodleuk zegt: ‘Eh, wat dacht je van gewoon thuis?’

3. Je kan dagenlang nadenken om iets te ontrafelen

Want je moest en zou weten wie ‘A’ was in Pretty Little Liars. Anders kon je niet rustig slapen. En zou Steven Avery het wel of niet hebben gedaan?

4. En discussieert hierover met lotgenoten

Het is langzamerhand je favoriete gespreksonderwerp geworden en je vindt het heerlijk om onder het genot van een kopje thee hierover te speculeren. Het blijft gewoon altijd leuk om over te hebben.

5. Als het nodig is doe je dit zelfs op een forum

Stiekem is dit best wel gênant…

6. Je denkt dat de personen in de serie jouw vrienden zijn

En begrijpt opeens dat andere mensen bedoelen met onzichtbare vrienden. Je krijgt soms tranen in je ogen omdat Serena weer eens gekwetst is. Want zoiets doe je een vriendin niet aan.

Je kan níet stoppen met kijken

Je kijkt op je klok en ziet dat het al 1:00 uur ‘s nachts is. Drama want de wekker gaat héél vroeg. Maar je wil er nog eentje kijken. Echt nog eentje..

LEES OOK: CUTE! Je hart smelt onmiddellijk als je deze schattige dieren ziet

Reageer op artikel:
6 herkenbare situaties als je een Netflix verslaving hebt
Sluiten