Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 24 mrt 2016

6 irritante berichtjes die élke single wel eens heeft ontvangen

Als single meisje ben je genadeloos ondergedompeld in het datingcircuit. Hoewel dat af en toe erg leuk kan zijn, wanneer die oh-zo-leuke man je een berichtje stuurt. Simpel en gevat, waardoor je een warm gevoel in je buik krijgt. Maar zo zijn er ook berichtjes waar je tenen van krom gaan staan. De 'serieus, kon je niets beters verzinnen' berichtjes. Hier een paar voorbeelden van de berichtjes waar je als single mee dealt.

1. Zin om een filmpje te komen kijken?

Waarom denken mannen atlijd dat ze smooth zijn met dit berichtje? Film kijken betekent nóóit film kijken. Film kijken betekent: ‘kom naar mijn huis, kruip tegen me aan op de bank, doe alsof je niet doorhebt dat ik je op steeds meer plekken begin te aaien, draai je gezicht naar me toe zodat ik met je kan tongen en doe vooral alsof dit níet allang in de planning stond.’

2. Wat heb je aan?

Waarom denken mannen altijd dat je eerlijk antwoordt geeft? Hij zit op het puntje van zijn stoel als hij leest dat jij in een handdoek zit. Als hij zijn logische verstand zou gebruiken zou hij doorhebben dat niemand rondhangt in een handdoek, behalve als ze net onder de douche vandaan komen. Maar ach, het is niet sexy om te zeggen: ik zit in mijn joggingsbroek met een te groot shirt met vlekken.

3. Wakker?

Nee dude, het is 4 uur ’s ochtends.

4. Veilig thuis?

Dit zou leuk zijn als je enig idee had van wie het nummer was. Nee, je hebt niets opgeslagen en je hebt veel te veel gedronken om je te herinneren aan wie je je nummer hebt gegeven. Als je wel besluit iets terug te sturen ontwijk dan vooral deze woorden: Bed, douchen en omkleden. Hij ziet dit namelijk als een uitnodiging om een vunzig gesprek te beginnen, terwijl jij gewoon probeert uit leggen dat je gaat slapen.

5. Hey, ik heb je nummer van (vul naam in) gekregen

Duidelijk niet van jou gekregen. Je zou bijna denken dat dat reden genoeg is voor hem, om door te hebben dat je niets van hem wil. Helaas zijn mannen soms niet de slimste.

6. Stuur me een foto

Allereerst is de toon van dit berichtje verschrikkelijk dwingend. Je denkt al snel: ‘doe het lekker zelf ellendeling’. Maar je gaat er toch in mee en zoekt een foto van jezelf die niet té sexy is, maar ook weer niet te saai. Vervolgens krijg je een selfie van hem terug, waarbij hij ergens met een zonnebril zit of een foto die zijn BFF heeft gemaakt van hem op een motor. Die hij zelf niet kan rijden. Super indrukwekkend. Of zoiets..

Als single krijg je helaas te maken met wat creeps. Meer dan je lief is waarschijnlijk. Maar geef niet op, want tussen al die vieze ventjes zitten een paar pareltjes verstopt. En daar wil je maar al te graag een ‘Veilig thuis?’ berichtje.

LEES OOK: 5 x hoe je een Queen B wordt in diëten en daten

Reageer op artikel:
6 irritante berichtjes die élke single wel eens heeft ontvangen
Sluiten