Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 26 sep 2018

Dromen komen uit! Aldi verkoopt binnenkort prosecco flessen van 6 liter

Heb jij een gezellig avondje met je vriendinnen op de planning staan? Dan is er eindelijk een manier om zeker te weten dat je niet zonder drankjes komt te zitten. Aldi heeft namelijk aangekondigd dat ze binnenkort flessen prosecco gaan verkopen van maar liefst zes liter.

Aldi prosecco

Ja je las het goed, Aldi gaat dus mega flessen prosecco verkopen. Dat moet wel het beste nieuws van de week zijn, toch? De enorme zes liter fles, ook wel een Methsulah genoemd, ligt binnenkort in de schappen.

De fles met bubbels is zo groot dat het 64 glazen vult met de bruisende wijn. Een normale fles prosecco vult ongeveer zes glazen van 75 centiliter. Dus ruim tien keer meer prosecco uit één fles. Wie wilt dat niet?

6 liter prosecco aldi

Niet goedkoop

De Giotti Spumante Prosecco van de Aldi ligt vanaf 14 november in de winkels, precies op tijd voor de kerstperiode dus. Het is misschien wel een goed idee om de fles op je verlanglijstje voor sinterklaas te zetten, want deze kost maar liefst 89 euro.

Maar goed, je krijgt er dus wel tien keer meer prosecco voor dus dan valt het wel weer mee. Aldi zegt over de wijn: “Het is een zoete, bijna crème-achtige wijn met citroensmaak, peer en mandarijn en dat maakt deze prosecco een echte publiekstrekker dit jaar.”

Als je nou niet genoeg ruimte in je koelkast hebt voor een fles prosecco van zes liter (wat logisch is) dan verkoopt Aldi ook een kleinere fles prosecco van vier liter, ook wel Jeroboam genoemd.

Als je bang bent voor een enorme kater van deze wijn, Aldi verkoop tegenwoordig ook anti-kater prosecco.
Meer daarover lees je hier.

Inslaan! Bij Aldi koop je nu anti-kater Prosecco (online)

Pretty52

Reageer op artikel:
Dromen komen uit! Aldi verkoopt binnenkort prosecco flessen van 6 liter
Sluiten