Isis van Graas
Isis van Graas Love 17 mei 2019

6 typische momenten met je beste vriendin die je nooit meer vergeet

Ook al heb je een hele groep leuke vrienden, je beste vriendin is toch net iets specialer. Jullie delen alles en kennen elkaar het beste. Toch zijn er enkele momenten die eruit springen als mooie herinneringen. Dit zijn de zes momenten die je meemaakt met je beste vriendin die je nooit meer vergeet.

Deze momenten zijn lastig uit te leggen aan buitenstaanders, maar ontzettend dierbaar tussen jullie twee.

Lees ook: Een snurkende partner is slecht voor je gezondheid (blijkt uit onderzoek)

De mooiste momenten tussen jou en je beste vriendin

Als het missende puzzelstukje kwam ze in je leven en het liefst zie je haar elke dag. Tussen jullie heerst een sfeer waar niemand tussen kan komen en dat zorgt voor bijzondere herinneringen. Het is alsof jullie elkaars gedachten kunnen lezen en altijd op een lijn zitten.

1. Jullie zeggen precies hetzelfde tegelijkertijd

Er zijn momenten waar jullie elkaars zinnen afkunnen maken, maar wanneer jullie tegelijk hetzelfde zeggen weet je dat het je beste vriendin is.

2. Zonder reden samen in lachen uitbarsten

Elkaar aankijken en vervolgens helemaal in een deuk liggen. Waarom? Niemand die het weet en jullie weten het zelf vaak ook niet. Samen genieten van deze momenten is wat jullie dichterbij elkaar brengt.

3. Haar huis is jouw huis

Misschien heb je zelfs haar huissleutel aan je sleutelbos hangen, maar wanneer je bij je bestie gaat chillen, doe je net alsof je thuis bent. Je weet waar alles staat en hoe alles werkt, net als in je eigen huis.

4. De meest beschamende dingen delen

Wanneer je je écht schaamt voor iets en het tegen niemand wil vertellen, komt zij er uiteindelijk toch achter. Ze is de enige die jouw diepste geheimen en schaamtes kent.

5. Diepgaande gesprekken voor het slapen gaan

De momenten voor het slapen gaan maken bij jullie allebei veel los. Jullie analyseren samen nog even de dag en komen daardoor op de vreemdste gespreksonderwerpen, die leiden tot diepgaande gesprekken. Deze vergeet je sowieso niet meer.

6. Elkaar aankijken en weten wat de ander denkt

Zonder iets te zeggen met elkaar communiceren is een gave, maar voor jullie vanzelfsprekend. Wanneer je aan iemand ergert of juist als je iemand wel ziet zitten, weet zij precies wat er aan de hand is en dat door maar één blik.

Lees ook: 4 x waarom de mooie (hetero)vrouwen vaak juist geen vriendjes hebben

Reageer op artikel:
6 typische momenten met je beste vriendin die je nooit meer vergeet
Sluiten