6 musthaves om te weten als je je haar in model gaat brengen

Als vrouw is ons haar ontzettend belangrijk voor ons. Eigenlijk zijn we er iedere dag wel mee bezig. Daarom is er altijd nog wat bij te leren om een master te worden. Deze tips zijn een musthave om te weten wat betreft je haar:

Style je haar niet in de badkamer

Last van pluizig haar? Dan is de badkamer waarschijnlijk je grootste vijand, helemaal als je probeert je haar stijl te föhnen. Na een hete douche is het alsof je je haar probeert te stylen in een stoomkabine. Dus, op het punt om je lokken tot in de perfectie te föhnen, wandel dan even naar een koele plek in het huis.

Koop meerdere flessen shampoo en conditioner voor in je douche

Net zoals dat je misschien vandaag in de mood bent voor rode lippen, ben je morgen misschien weer toe aan roze smakkers. Zo geldt dat toch ook voor je haar? Misschien wil je de ene dag een wilde coupe, en de andere dag een strak gestijlde. Zorg dus dat je diverse shampoo’s en conditioners bij de hand hebt zodat je je haar precies kunt behandelen naar wens. Anders kun je nog zoveel stylingsproducten in je haar kneden, als je shampoo hebt gebruikt om je haar zo stijl mogelijk te krijgen gaat het écht niét lúkken om een volle bos te creëren.

Gebruik stylingsproducten gebruiken

Waarom zou je de stylingsproducten laten liggen? Ze kunnen je alleen maar helpen je kapsel nog beter voor de dag te laten komen, nietwaar? Zorg dus dat je altijd iéts in je haren smeert, al is het ter protectie, Zorg er natuurlijk weer voor dat je niet de verkeerde producten gebruikt. Want dan gaan we het over hele anderen fouten hebben..

Geef je hoofdhuid aandacht

Je haar borstelen en de hoofdhuid masseren om zo de bloedtoevoer te bevorderen is van groot belang als je gezond haar wil behouden. En geef toe, het voelt ook nog eens heerlijk.

Een stylingsproduct multifunctioneel gebruiken

Denk hierbij bijvoorbeeld aan droogshampoo. Hoewel hij oorspronkelijk bedoeld is om overtollige olie uit het haar op te zuigen, is hij ook prima te gebruiken als texturizer. Of de wax van je vriend gebruiken om je wenkbrauwen mee te shapen, no shame. -Red-.

Gebruik stylingproducten van meerdere merken

Het maken van een grote cocktail heeft juist vaker een positief dan een negatief effect. Durf te experimenteren.

Reageer op artikel:
6 musthaves om te weten als je je haar in model gaat brengen
Sluiten