Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 11 sep 2015

6 old school dates die wij héél graag terug willen

'Vroeger was alles beter.' Een gezegde waar onze generatie graag mee aan de haal gaat. Want de meesten van ons zijn het daar zeker niet mee eens. Onze generatie staat in het teken van digitalisering waar wij optimaal gebruik van maken. Avondje niets te doen? Snel inloggen op Tinder en dezelfde avond heb je nog een date, Ha!  Toch verlangen we stiekem af en toe best naar de ouderwetse dates. Geef maar toe, jij zwijmelt ook weg bij de romantische dates die je ouders hebben gehad.

1. Drive in cinema

Serieus, waarom bestaat dit niet meer? Er is toch niets leuker dan in je éigen auto in de open lucht een filmpje te kijken. Bovendien kan je ongegeneerd een potje tongworstelen met je lief. Wij willen dat.

2. Dansen

En nee, we hebben niet over jouw slutty moves in de club. We hebben het over old fashioned dancing. Dicht tegen elkaar aan, met gevoel. Het beste is om naar een plek te gaan met live muziek. Samen op dansles is natuurlijk ook té leuk en handig voor als je ooit gaat trouwen.

3. Oldschool dinner

Nee nee, dit keer geen hip restaurantje. Wij willen terug naar de old school etentjes. Eigenlijk gewoon dat eten wat je oma maakt, maar dan in een restaurant. Is gewoon hartstikke lekker en gezellig.

4. Picknicken

Ja, de picknick is eigenlijk al een beetje terug in datingworld. Niets leuker dan samen in een park zitten met je eigen gemaakte hapjes en drankjes. Zoals je weet zijn parken giga groot dus maak daar gebruik van. Potje rollebollen door het gras it is.

5. Kermis

Zo ordinair als het nu is, zo geweldig was het vroeger. Geef maar toe, jij denkt ook aan Grease en je wilt niets liever dan Sandy zijn.

6. Sundays at the beach

Zondag was vroeger de dag om je geliefde mee te nemen voor een strandwandeling. In warme truien hand in hand over het strand. Nu liggen we tegenwoordig hip te wezen bij George. Ook leuk, maar minder romantisch.

Reageer op artikel:
6 old school dates die wij héél graag terug willen
Sluiten