Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 18 mrt 2016

6 overduidelijke tekenen dat je steeds gekker wordt op je lover

Soms is het fenomeen 'op slag verliefd' niet zo duidelijk als ze ons doen geloven in films. Het kan namelijk heel goed dat je eerst een klein beetje verliefd was, maar aan jezelf merkt dat je tegenwoordig niet meer van die roze wolk afkomt. Denk je dat stiekem over jezelf? Als je bijna álles in deze checklist kan afvinken dan weet je zeker dat je crazy in love bent met je lover:

1. Irritante dingen zijn nu opeens ge-wel-dig aan hem

In het begin van jullie relatie vond je zijn neurotische gedrag bloedirritant. Maar tegenwoordig omarm je juist die dingen. Je betrapt jezelf erop dat je dat opeens ontzettend leuk aan hem vindt. ‘Liefde maakt blind’ is iets wat je nu wél gelooft.

2. Je ontmoet met een glimlach op je gezicht zijn ‘vervelende’ tante

Bepaalde types uit zijn familie heb je altijd een beetje ontweken. En op familiefeestjes liep je met een grote boog om die irritante tante van hem heen. Maar tegenwoordig ben je zelfs in staat om tijd en energie te investeren in haar. Geloof ons, hij kan zich geen betere vriendin voorstellen.

3. Je voelt je 100 procent comfi bij hem

Je legt jezelf niet meer op om elke dag je mooiste lingerie aan te trekken. Want die katoenen onderbroekjes zijn stiekem ook wel heel fijn. En hij vindt je ook dan mooi. Je voelt je zo comfi bij hem dat je daar niet eens over twijfelt.

4. Hij is meer dan wie dan ook je beste vriend

In het begin van jullie relatie wilde je vooral de allerleukste vriendin uithangen. Maar tegenwoordig is hij ook je allerbeste vriend. Je vertelt hem álles, want je wilt hem ook echt alles vertellen, zelfs je diepste geheimen.

5. Je gaat elke dag meer van hem houden

Je hart lijkt elke dag een beetje groter te worden. Want je hebt zovéél liefde te geven en verdomme wat hou je toch van die vent.

6. Die toekomst die ooit zo ver weg leek, lijkt werkelijkheid te worden

Huisje, boompje, beestje zijn niet meer beangstigend, maar je nieuwe inspiratiebron op Pinterest… Oeps.

LEES OOK: Waarom seks zoveel fijner is als je verliefd bent

Reageer op artikel:
6 overduidelijke tekenen dat je steeds gekker wordt op je lover
Sluiten