Isis van Graas
Isis van Graas Life 18 feb 2020

Is planten verzorgen niet jouw talent? Deze zes planten gaan bijna niet dood en zijn perfect voor thuis

Laat jij je planten ook altijd doodgaan of lelijk worden? Dat is én zonde van je geld én zorgt voor rommel in je knusse huis. We herkennen dit helaas allemaal en hebben daarom de zes gezelligste planten op een rij gezet die bijna niet dood te krijgen zijn.

Vergeet jij ook altijd je planten water te geven? Dat is door deze zes soorten planten vanaf nu geen probleem meer.

Planten die nooit doodgaan

Omdat je al genoeg aan je hoofd hebt, kan je je planten weleens vergeten. Ze zijn leuk om te hebben, totdat ze rommel geven en doodgaan doordat je ze niet verzorgt. Deze planten hebben haast geen aandacht nodig en gaan een lange tijd mee.

planten

1. Sprinklr bamboepalm €59,95

Deze plant komt je waarschijnlijk bekend voor, want de bamboeplant staat vaak in wachtkamers of kantoren. Deze palm houdt het lang uit en is snel tevreden. Een beetje zonlicht en vocht is al genoeg voor dit palmpje.

planten

2. Vtwonen Watercacao €32,95

Ben jij zo iemand die juist te veel water aan de planten geeft, dan is de watercacao iets voor jou. Hij kan namelijk grote hoeveelheden verwerken. Het schijnt dat je van deze plant ook een bonsai kan maken, maar dan moet je juist weer handig zijn met planten.

planten

3. Tuincentrum Yucca €19,99

Naast de leuke naam hoef je dit plantje in de winter maar één keer in de twee weken water te geven. Maar met zonlicht moet je oppassen, want daar moet de Yucca voorzichtig aan wennen.

planten

4. Tuincentrum Drakenbloedboom €69,99

Neem jij planten in de hoop dat je gezondere lucht krijgt? In dat geval heb je aan de Drakenbloedboom een goede. Zelfs NASA heeft gezegd dat dit plantje daarvoor zorgt. Zet ‘m in de schaduw en geef af en toe water.

planten

5. Tuinflora Graslelie €5,75

Bij de graslelie maakt het niet uit hoeveel zonlicht hij krijgt. Als de graslelie eens per week een paar stralen vangt, maakt hij sowieso mooie witte bloemen aan.

planten

6. Intratuin Kruidje-roer-me-niet €3,99

Het kruidje-roer-me-niet is wat minder groot dan de rest, dus perfect voor op je kamer. Het leuke aan dit plantje is dat de bladeren zich kunnen samenvouwen en weer uit kunnen klappen. Een beetje licht en af en toe water is genoeg om deze plant in leven te houden.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Is planten verzorgen niet jouw talent? Deze zes planten gaan bijna niet dood en zijn perfect voor thuis
Sluiten