Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 23 mrt 2018

6 x waarom afterparty’s juist de allerleukste feestjes zijn

Heb je dit weekend weer een leuk feestje op de planning staan? Dan ga je natuurlijk ook naar de afterparty. Als je nog twijfelt hebben we hier zes redenen voor jou waarom afterparty's juist de allerleukste feestjes zijn:

1. Je kan nog heel lang doorfeesten

Ken je dat gevoel dat je net lekker staat te dansen op een festival, hebben ze maar een vergunning tot 23.00 uur… No way dat jij dan al zin hebt om naar huis te gaan. Dus ga je naar een afterparty, want daar kennen ze geen eindtijd. Ji-haaaa.

2. Iedereen vergeet wat je doet

Een paar uur, en héél veel drankjes verder, is iedereen van de wereld. Omdat niemand nuchter is kun je doen wat je wilt, ze hebben toch niks door. Ga ervoor, zoen je crush.

3. Als je niet gaat, heb je echt wat gemist

Iedereen praat in de groepschat over dé afterparty van het weekend. Als jij daar niet bij was kan je er ook niet over meepraten en dat wil je niet. Tsja, de enige manier om dat te voorkomen is door gewoon mee te gaan.

4. Je ontmoet hier de leukste mensen

Iedereen die naar een afterparty gaat is een feestbeest, anders heb je daar niks te zoeken. Dat betekent dat iedereen hier net zo fun is als jij. En al die leuke mensen heb je maar wat graag om je heen.

5. Je komt op de tofste plekken

Afterparty’s zijn nooit op dezelfde locatie. De ene keer sta je tot zeven uur in een loods, de andere keer beland je op een intiem huisfeestje. Zo kom je nog eens ergens.

6. Afterparty’s zijn gratis voor jou

Via via ken je altijd wel de eindbaas die de afterparty heeft georganiseerd. Applaus voor jou. Toegang gratis, drank gratis. Check.

Reageer op artikel:
6 x waarom afterparty’s juist de allerleukste feestjes zijn
Sluiten