6 redenen waarom een bad girl eigenlijk een héél klein hartje heeft

Joke-Jiers Botma 11 feb 2016 Life

Je was als klein meisje al een bad girl, en dat ben je nog steeds. Je vindt het heerlijk om dingen uit te halen en bent altijd 'de stoere meid' die alles durft en doet. Daardoor vergeten mensen soms een beetje dat jij eigenlijk ook een heel klein hartje hebt, gevuld met gigantisch veel liefde:

1. Je bent hard van buiten zacht van binnen

Je zou denken dat dit de slogan van een een nieuwe Bueno is, maar niets is minder waar. Vrouwelijke boeven zijn namelijk soms een beetje hard van buiten. Ze zijn namelijk stoer, durven alles en kunnen de indruk wekken dat het ze allemaal niets kan schelen. Maar zo hard als jij van buiten lijkt, zo zacht ben je van binnen. Zodra ze je kennen hebben ze opeens door dat je ook maar ‘gewoon’ een meisje met gevoel bent.

2. Je weet hoe het voelt om gekwetst te worden

Je hebt dingen meegemaakt die anderen misschien niet hebben meegemaakt. Die dingen hebben je gemaakt tot wie je nu bent. Je bent gekwetst in het leven en weet als geen ander hoe dat voelt. Je hebt daarom de gave om je te verplaatsen in iedereen die wordt gekwetst in of door het leven.

3. Je zal álles doen voor de mensen die je lief hebt

Er zijn maar weinig mensen die tot diep in je hart kunnen komen. Maar voor die mensen zal je letterlijk door het vuur gaan. Iemand die aan je vrienden of familie komt, die komt indirect ook aan jou. Je zal alles doen voor gerechtigheid. En deze eigenschap toont als geen ander hoeveel je om je geliefden geeft.

4. Je weet als geen ander de definitie van liefde

Een bad girl leeft intens. Je doet alles of niets. Als je van iemand houdt geef jij jezelf helemaal, ook als dit ten kostte gaat van jezelf. Dan geef je jezelf letterlijk en figuurlijk bloot. Je ervaart liefde als iets magisch. Jij bent het meisje dat eeuwig verliefd kan worden op een man.

5. Je offert jezelf altijd op

Op de middelbare school kwam je regelmatig in de problemen door iemand anders’ ellende. Maar je offert je graag op voor je vrienden en familie. Je zult nooit je mond voorbijpraten als je geheimen moet bewaren. En je neemt graag de schuld op je als je daarmee wél gerechtigheid hebt bereikt.

6. Been there, done that

Een bad girl heeft veel gezien en meegemaakt. En dat maakt elk mens mooier, en élk hart rijker.

LEES OOK: Een man met deze 15 gewoontes is écht hubby material en laat je hart iedere dag smelten

Reageer op artikel:
6 redenen waarom een bad girl eigenlijk een héél klein hartje heeft
Sluiten