6 redenen waarom je meer van je bed houdt dan van wie of wat dan ook

We hebben allemaal iets met ons eigen bed. Het ligt lekkerder dan welk bed dan ook en we kunnen ook écht diepe verlangens voelen om er zo snel mogelijk weer in te duiken. Ben jij ook lichtelijk obsessed met je eigen bed? Deze zes redenen bewijzen maar weer hoeveel liefde je voelt:

1. Je bed houdt je warm

Er is geen enkel moment dat je bed je niet bewijst dat ‘ie al zijn warmte aan jou geeft. Zodra je erin stapt en de deken over je heen trekt, voelt het als de spreekwoordelijke ‘warme jas’ die om je heen wordt geslagen. Nu, in de wintermaanden, kijk je helemaal naar het moment uit om in je bed te duiken en heerlijk op te warmen.

2. Je bed rent nooit weg

Je bed staat altijd letterlijk voor je klaar. Je weet altijd zeker dat als je thuis komt, je overheerlijke bedje er nog staat. Je hebt er op elk moment toegang toe. Plus, je bed zal je er nooit of te nimmer uitschoppen.

3. Je bed troost je in moeilijke tijden

Als je verdrietig bent is je bed daar om je te troosten. Je kan er dagen in liggen met bakken ijs en chocolade. Het is de heerlijkste plek als je een gebroken hart hebt. Als je in bed ligt en je ogen dicht doet dan ben je even alle ellende vergeten op dat moment. Geen enkele plek troost je op dat moment meer dan je eigen bedje.

4. Je deelt de meest intieme momenten met je bed

Je bed heeft al je lovers ontmoet en weet álles maar dan ook álles wat je allemaal met ze hebt uitgespookt. Gelukkig weet je bed ook wat discretie inhoudt en daar mag je ‘m best wel dankbaar voor zijn. Jullie alleen delen al deze herinneringen.

5. Je hebt áltijd heimwee naar je eigen bed

Ook al ben je in het mooiste hotel met het meest luxe bed, er gaat niets boven je eigen bedje. Als je een paar weken op vakantie bent geweest kan je ook niet wachten op het moment dat je weer in je eigen bedje ligt. Die ligt namelijk écht het allerlekkerste.

6. Je bed geeft je comfort als je ziek bent

Ook als je ziek bent dan is je bed daar om het je allemaal zo makkelijk mogelijk te maken. Je kan er dagen in liggen en je gaat je ook nog eens écht beter voelen van al die rust die je bed jou geeft.

LEES OOK:Mannendossier: 7 x wat mannen écht willen in bed

Reageer op artikel:
6 redenen waarom je meer van je bed houdt dan van wie of wat dan ook
Sluiten