Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 11 okt 2016

6 redenen waarom vrouw zijn het allerbeste ter wereld is

Je denkt er misschien wel eens over na, hoe het zou zijn om een man te zijn. Maar dan kom je al heel snel tot de conclusie dat je ongelooflijk blij bent dat je een vrouw bent. En omdat het Wereld meisjesdag is, vertellen wij je het nog eens een keer uitgebreid. You better be grateful you're a girl babe:

1. We kunnen als enigen ter wereld kinderen krijgen

En dat is direct te reden dat alle mannen als bezetenen achter ons aan rennen. De man wil uiteindelijk namelijk niets liever dan zichzelf voortplanten. En laten wij nou eens mooi de macht in handen hebben met wíe we een kind krijgen.

2. Malala, Beyoncé, Oprah Winfrey, Jennifer Lawrence én Marilyn Monroe

Levende bewijzen van geweldige, getalenteerde en inspirerende vrouwen. Ik herhaal: vrouwen.

3. Multitasken is ons tweede natuur

We kunnen niet alleen kinderen krijgen, maar ze ook verzorgen. Daarnaast doen we het huishouden en zijn we ook nog in staat om een carrière op te bouwen. En ook kunnen we praten en werken tegelijkertijd, nadenken en luisteren tegelijkertijd én al die andere dingen. Met deze kwaliteit besparen we tijd waardoor we nog effectiever zijn.

4. Vrouwen zijn het sterkere geslacht

Duw dit maar eens onder de neus van je vriend. Dit is namelijk gebleken uit onderzoek uitgevoerd in 2011. Vrouwen hebben een sterker immuunsysteem waardoor we minder vatbaar zijn voor bloedvergiftiging, infecties en trauma’s. Nogmaals hulde aan de vrouw.

5. Vrouwen hebben een beter inlevingsvermogen

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen een beter inlevingsvermogen hebben dan mannen. Dit wisten we natuurlijk állang. Zo zijn we een ster in het steunen van vrienden en familie in moeilijke tijden. Maar ook is gebleken dat vrouwen door hun inlevingsvermogen beter kunnen verkopen. Én dat kan nog wel eens van pas komen in je carrière.

6. We zijn gru-wel-lijk mooi

We hebben borsten, heupen en billen, en we hebben wapperende lange haren. We zijn gezegend met een fluweelzachte huid en ogen die net genoeg emoties verhullen om ons mysterieus te maken. Geloof ons, dit hebben alleen vrouwen en wees er maar héél blij mee.

LEES OOK: Deel 2: 24 typische vrouwendingen die alleen wij vrouwen kunnen doen

Reageer op artikel:
6 redenen waarom vrouw zijn het allerbeste ter wereld is
Sluiten