Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 8 juli 2016

6 redenen waarom vrouwen mannen laten wachten op seks

Als je net begint met iemand daten is het allemaal heel spannend. Soms lopen de spanningen zo hoog dat je hem gelijk wilt bespringen. Maar toch laat je hem wachten en is dit is waarom:

1. Je wilt zeker weten dat een man niet alleen seks wil

Je komt jammer genoeg wel eens mannen tegen die alleen op één ding uit zijn. Die zullen zich heel leuk voordoen, maar als ze doorhebben dat jij hen geen seks gaat geven, verliezen ze al gauw interesse. Op deze manier kun je erachter komen wat een man’s achterliggende motieven zijn en of hij echt interesse heeft.

2. Je wilt hem ernaar laten smachten

Er is niets fijner dan het idee dat de man die jij wil naar je smacht. Hij is nog poeslief, omdat hij aan niets anders dan jouw lijf kan denken. Hoe langer je wacht, des te meer hij smacht. Het zal misschien lijken alsof hij op een gegeven moment geen interesse heeft als het voor hem te lang duurt, maar dat is niet waar. Zijn uiteindelijke doel is om jou te veroveren.

3. Je wilt vaststellen of je überhaupt met hem naar bed wilt

Soms mag je iemand, maar heb je eigenlijk geen idee of je daadwerkelijk seksueel tot diegene bent aangetrokken. Wij vrouwen zijn nou eenmaal wat complexer op het gebied van aantrekking. Die mannen/holbewoners denken: ‘Zij. Mooi. Moet. In. Stoppen.’, maar wij vrouwen denken eerder: ‘Hmm, zou ik? Hij is wel lief.. Maar vind ik hem leuk genoeg? Ik wacht het nog even af.’

4. Je wilt je helemaal op je gemak bij hem voelen

Er is totale ontspanning nodig om überhaupt klaar te kunnen komen. En je wilt je bij iemand op je gemak voelen voordat je hem toegang geeft tot het betoverende seksparadijs dat jouw lichaam heet.

5. Je wilt dat hij jou echt leert kennen

Omdat zij zo smachten, wordt er heel weinig bloed naar die hersentjes van hen gestuurd. Het is belangrijk dat hij de tijd krijgt om te ontdekken wie jij bent, zodat hij in de ban kan raken van jouw geweldigheid.

6. Je wilt de jacht niet te snel afkappen

Uiteindelijk is het een machtsspelletje. En hoe stom het ook is, mannen houden nou eenmaal van een goede jacht. Het jagersinstinct neemt over en ze kunnen zich niet beheersen. Ze willen veroveren en hetgeen dat ze willen veroveren ben jij. Als je het ze te makkelijk maakt verliezen ze soms interesse. Heel achterhaald en te stom voor woorden, maar helaas de naakte waarheid.

LEES OOK: De 9 dilemma’s van het daten van tegenwoordig

Reageer op artikel:
6 redenen waarom vrouwen mannen laten wachten op seks
Sluiten