Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Gezondheid 6 dec 2015

6 struggles die alleen vrouwen met brede heupen herkennen

Ben jij gezegend met prachtige ronde heupen? Wees maar blij, er zijn namelijk genoeg vrouwen die moord zouden doen voor zo’n curvy silhouette. Echter zijn die heupen soms ook best wel een beetje irritant. Wedden dat je deze struggles als geen ander herkent?

1. Iedereen noemt je continu sexy

Je hoeft maar weinig te doen en mensen vinden direct dat je er sexy uitziet. Of je nou een jeans of een jurkje aan hebt, mensen roepen direct Kim Kardashian, Jennifer Lopez of Shakira naar je. Oké, best leuk al die mannelijke aandacht vanwege je goed gevormde lichaam, maar soms word je er echt een beetje moe van. Je wilt niet áltijd als sexy gezien worden.

2. Bikini’s kopen is een drama

Door je curvy hips is het echt een probleem om een mooi bikinibroekje te kopen. Je hebt de breedte nodig voor je heupen maar je wilt natuurlijk niet dat je billen helemaal bedekt zijn. En als ze een bikini alleen in zijn totaal verkopen is het helemaal drama.

3. Je hebt altijd het gevoel dat je je heupen moet bedekken

Op de één of andere manier heb je de neiging om alleen maar kleding te kopen die over je heupen valt. En je legt eerder de nadruk op je taille dan op je heupen. Mensen komen naar je toe dat dat niet nodig is. Toch zit het in je hoofd en doe je het.

4. Voor jou geen ‘hotdog’ foto

De vrouwen die misschien benen als stokjes hebben kunnen deze foto’s maken op het strand. Omdat hun benen simpelweg recht lopen. Als jij dit probeert ziet het er toch een beetje anders uit. Je doet dan ook absoluut niet mee met deze fototrend.

5. En ook geen thigh gap

Je lacht alleen al als je die foto’s ziet. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk? Ergens ben je ook wel blij dat dit je niet gaat lukken. Nou ja, misschien toen je een jaar of tien was. Maar nu is je lichaam daar écht te vrouwelijk voor.

6. Maar wél de thigh brow

Deze trend is echt op jouw prachtige heupen geschreven. Gek is het dan ook niet dat de gezusters Kardashian deze trend min of meer bekend hebben gemaakt. Het is het lijntje bij je heupen wat je krijgt als je op knieën zit. Als we jou waren zouden we maar goed gebruik maken van deze trend, want bij jou is ‘ie net zo hot als bij de Kardashians.

LEES OOK: 11 x lichaamsdelen waar wij vrouwen super trots op mogen zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 struggles die alleen vrouwen met brede heupen herkennen
Sluiten