6 struggles die élke vrouw met een dure smaak maar geen geld herkent

Jij bent een vrouw met een prachtige smaak, maar helaas gaat een prachtige smaak vaak samen met een dure smaak. Een dure smaak die je je eigenlijk niet kunt veroorloven. Maar die tas is zó mooi en die ene champagne is nu eenmaal het lekkerst. Herken je je hierin? Dan ervaar jij deze struggles absoluut.

1. Je bent elke keer weer bang dat je creditcard wordt geweigerd

Je creditcard is je allerbeste vriendin. Hoe ideaal!? Met je hand voor je ogen gebruik je hem keer op keer. Ach, dit zijn zorgen voor later, denk je altijd maar. Maar wanneer je hem weer wilt gebruiken krijg je toch wel even een benauwd gevoel van binnen. Het zou toch écht jammer zijn wanneer je met je droompaar, veel te dure schoenen bij de kassa staat en je mag ze niet meenemen.

2. Niets is erger dan genoeg geld maar een vreselijke smaak

Je vindt het verschrikkelijk wanneer je vrouwen ziet, waarvan je weet dat ze een veel te duur jurkje aan hebben, maar nét de verkeerde hebben uitgekozen. Je kent alle merken, winkels en sites van voor naar achter, daarom weet je echt wel waar deze outfit vandaan komt. Maar je begrijpt niet dat deze vrouw het dan op deze manier combineert. Als jij het geld had om keer op keer in deze winkels te shoppen, had je het wel geweten. Zucht, droom, ooit is het ook aan jou besteed. Je kunt niet wachten.

3. Sparen is niet voor jou weggelegd

Sparen? Jij hebt nog nooit van dit woord gehoord. Je plundert je spaarrekening nu eenmaal veel te graag om dat ene jurkje, die mooie schoenen of dat sieraad van te kopen. Want wanneer je het niet koopt, krijg je écht spijt. Daarnaast ga je vanavond uit en móet je een leuke outfit hebben.

4. Mensen denken dat je wél geld hebt

Mensen die er van uitgaan dat je hartstikke veel geld hebt, omdat je altijd in héle mooie kleren loopt. Dat begrijp je niet helemaal, nee jij bent ook hartstikke blut. Aan het einde van de maand weet je het niet meer waar je het zoeken moet. Maar je hebt wel een heel mooi jurkje voor volgende week.

5. Je bent continu bezig met verzinnen hoe je het wel voor elkaar krijgt

Rekenen, rekenen, rekenen. Hoe krijg je het toch wel voor elkaar om dat ene item te kopen? Geld lenen van je moeder? Nee, ze verklaart je voor gek. Maar hóé lukt je het wel?! Je verzint hoe dan ook wat.

6. Elke maand is het weer hetzelfde liedje

Je hebt je er maar bij neer gelegd. Je hebt nou eenmaal een dure smaak en wilt altijd het mooiste van het mooiste. Dit zal ook nooit veranderen, je bent nu eenmaal een classy vrouw.

LEES OOK: Waarom meisjes met een rommelige tas alles uit het leven halen

Reageer op artikel:
6 struggles die élke vrouw met een dure smaak maar geen geld herkent
Sluiten