Love 13 jul 2016 Omani McDaniels

6 struggles die je herkent als een na een lange tijd niet meer single bent

Single zijn is heerlijk, maar meestal komt er een moment dat je het toch voor een relatie gaat. Als je heel erg lang single bent geweest kan dat erg wennen zijn. Jouw onafhankelijkheid is zo goed getraind, dat het samenzijn een beetje vreemd is. Hier zijn wat herkenbare struggles:

1. Verantwoorden waar je heengaat

Het is niet alsof elke stap die je maakt, gemeld dient te worden bij je man, maar opeens heb je iemand in je leven die benieuwd is wat je allemaal doet. En dat is toch anders dan altijd maar gaan en staan waar je wilt, zonder het ooit te melden.

2. Op je geflirt letten

‘Sorry mannen van de wereld, dit prachtig exemplaar van vrouwelijke schoonheid is van de markt gehaald.’ Je kon vroeger ongegeneerd flirten met alle hotties die voorbij kwamen lopen, maar dat kan niet meer. Maar als je er goed over nadenkt is de enige met wie je echt wilt flirten degene die jij je man noemt. Dan maar niet meer flirten met de hotties aan de bar, jij hebt al de hotste van allemaal.

3. Niet meer zelf betalen voor alles

Je bent zo gewend geraakt om alles voor jezelf te doen en kopen dat je het heel moeilijk vindt om je te laten verwennen. Je voelt je al snel ongemakkelijk als iemand anders de hele tijd probeert af te rekenen. Je biedt constant aan om te betalen, maar zelfs als je het in zijn broek stopt weigert hij jou te laten betalen. Wél krijg je er soms een striptease uit.

4. Op iemand leunen

Als je problemen hebt, ben je gewend die in je eentje op te lossen. Je bent onwijs onafhankelijk geworden door je single bestaan en nu is het heel erg wennen om op iemand te steunen voor hulp. Hij is er voor je of je het wilt of niet. En eigenlijk is dat zo ongelooflijk fijn.

5. Minder alleen tijd hebben

Jouw vrije tijd gaat nu grotendeels op aan iemand anders en hoewel je de tijd samen ongelooflijk fijn vindt, is het ook heel erg wennen. Het is belangrijk dat je nog wel tijd voor jezelf vrijhoudt om al die dingen te doen die je graag doet als je alleen bent. Dan geniet je nog meer van die momenten dat je walgelijk (lees: heerlijk) klef aan het doen bent.

6. Je bed delen

Je vindt het super fijn om met iemand te slapen, maar dat betekent wel dat je afscheid neemt van midden in het bed slapen. Jouw starfish slaapmomenten zijn misschien voorbij, maar eigenlijk is slapen als een zeepaardje ook super fijn.

LEES OOK: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie
single-770x462

Reageer op artikel:
6 struggles die je herkent als een na een lange tijd niet meer single bent
Sluiten