Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 22 sep 2016

6 tekenen dat je stiekem ook een beetje testosteron hebt

We weten allemaal dat mannen haantjesgedrag vertonen, maar ook wij vrouwen kunnen er wat van. Zo doen we ons soms meer girly voor dan dat we daadwerkelijk zijn, omdat we verwachten dat mannen dat aantrekkelijk vinden. Net zoals dat zij denken dat wij hun stoere gedrag ge-wel-dig vinden. Echt waar, elke vrouw heeft een beetje testosteron net zoals de man:

1. Een baardhaar op zijn tijd is je niet vreemd

Je hebt steeds één haar op je kin die elke keer terugkomt. Je hebt er een sport van gemaakt om ‘m er in één keer uit te trekken met een pincet. En die pincet heb je altijd bij je. Of je dit aan manspersonen vertelt? Nee hoor, want meisjes hebben geen verdwaalde haren niet waar? Oeps.

2. Je bent one of the guys

Je mengt je moeiteloos in gesprekken met een groep mannen. Of het nou over voetbal, seks of andere ‘typische’ mannenonderwerpen gaat, jij weet overal wel wat van te zeggen. Mannen vinden het fijn dat je bij hen in de buurt bent omdat je one of the guys bent. En het kan niet anders dat dat een beetje te maken heeft met het testosteron wat je cadeau hebt gekregen. Winning.

3. Je hebt een seksdrive waar je ‘u’ tegen zegt

Je denkt er stiekem de hele dag aan, hebt altijd zin en zult niet snel zeggen dat je ‘hoofdpijn’ hebt of een ander kwaaltje om er onderuit te komen. Je wilt namelijk écht altijd. Je bedpartners staan hier altijd wel van versteld, want je seksdrive is minstens zo hoog als die van hen.

4. Je bent recht voor zijn raap

Als er iets is wat je dwars zit ben je de eerste die dat vertelt. Je hebt namelijk een hekel aan het niet uitspreken van je frustraties want dan is een oplossing ver te zoeken. In je vriendinnengroep sta je bekend als de meid die direct ruzies wil uitspreken en vooral niet op Whatsapp een discussie aangaat. Niet lullen maar doen is iets waar jij je helemaal in kunt vinden.

5. Af en toe hou je van een beetje showen

Net zoals mannen vind jij het soms heerlijk om een beetje te provoceren in het openbaar. Als je ergens goed in bent laat je dat graag zien en ook heb je graag de grootste mond in het openbaar. Stoer doen op zijn tijd en jezelf laten zien in de buitenwereld vind je heerlijk. Maar ook in de slaapkamer laat je graag zien wat je in je mars hebt.

6. Je bent graag onafhankelijk

Je vindt het fijn om je eigen geld te verdienen en niet afhankelijk te zijn van een man in je leven. Je dopt je eigen boontjes en zal er altijd voor zorgen dat je je zaken op orde hebt. Het is niet zo dat je dit altijd bewust doet, maar je houdt graag leiding over je eigen leven. Lucky you, dit maakt je ontzettend aantrekkelijk.

Hij vindt het zalig dat je een beetje testosteron hebt:
Mannendossier: boyish dingen die hij verschrikkelijk leuk aan je vindt

Reageer op artikel:
6 tekenen dat je stiekem ook een beetje testosteron hebt
Sluiten