Love 10 jul 2016 Joke-Jiers Botma

6 tekenen dat jij en je boyfriend Koning en Koningin zijn in Netflix & chill

Het duurde niet lang of je lover en jij begonnen samen series te kijken op Netflix. Maar voordat jullie het wisten werd het een groot onderdeel van jullie relatie. Als je dit herkent mag je je gerust vol trots King and Queen of Netflix noemen:

1. Jullie hebben een Netflix code

En dat houdt in dat jullie ´eigen serie´ enkel en alleen met elkaar mogen kijken. Het is ten strengste verboden om de serie met een ander te kijken, of nog erger, in je eentje te kijken. Zelfs als één van jullie een week op vakantie is mag deze regel niet worden verbroken.

2. Seks of Netflix is een serieus dilemma

En daarom wordt het vaak maar gecombineerd zodat beide behoeftes bevredigd worden. Jullie zijn soms zo verslaafd aan een serie dat seks er een beetje bij inschiet want als je tot 02:00 een serie kijkt en de volgende dag om 07:00 de wekker gaat is tijd opeens kostbaar.. Gelukkig gebeurt het ook vaak genoeg nog andersom.

3. Jullie brengen de meeste tijd door in bed

Omdat dat nou eenmaal de beste plek is om een serie te kijken. Maar ook om samen pizza’s, popcorn en chocolade te veroberen. En eeuwigdurende knuffels is iets wat jou niet onbekend is. Heaven.

4. Jullie kunnen serieuze discussies hebben over Khaleesi

Want jullie hebben beiden soms het gevoel dat de karakters uit series echt bestaan en ook met alle bijbehorende emoties. En daardoor kunnen de emoties bij jullie zomaar eens heel hoog oplopen.

5. Jullie sluiten je soms dagenlang samen op

En mensen vragen zich dan vaak af of het wel goed gaat met jullie relatie want jullie worden nergens meer buiten de deur samen gespot. Maar niets is minder waar, jullie hebben namelijk jullie weekend ‘uitgeboekt’ om een Netflix marathon te houden. En als je dat samen kan doen dan kan je relatie alleen maar van goud zijn toch?

6. Jullie hebben al een hele lijst series samen uitgekeken

En die vertel je graag op elk verjaardagsfeestje want die ene serie was zó leuk. En als je in ooghoek kijkt zie je dat je je lover naar je wenkt, want hij wil graag naar huis om te beginnen aan die nieuwe serie. Logisch.

LEES OOK: Avocado is life! 8 herkenbare situaties als je avocado addict bent
avo

Reageer op artikel:
6 tekenen dat jij en je boyfriend Koning en Koningin zijn in Netflix & chill
Sluiten