6 tekenen dat jij en Pikachu stiekem heel veel gemeen hebben

Omani McDaniels 13 jul 2016 Life

Pokemon Go is hotter dan hot. En Pikachu is terug. Vroeger was 'ie enorm populair en nu nog steeds. Dat kleine beestje is té cute voor woorden. Maar hij heeft ook een behoorlijke persoonlijkheid. En daar lijkt jouw persoonlijkheid stiekem verdomd veel op.

1. Je bent populair

Jij bent net zoals Pikachu populair. Iedereen is dol op je en jij bent ieders favoriet. Mensen trekken graag naar je toe en je wordt altijd voor alle feestjes uitgenodigd. Je hebt redelijk wat pit, een geheel eigen karakter maar dat is wat jou zo leuk maakt en waarom iedereen jou zo leuk vindt.

2. Je bent klein maar pittig

Net als Pikachu ben jij cute en petit, maar dat betekent absoluut niet dat je over je heen laat lopen. Jij hebt geen enkel probleem met je mening uiten. Jouw pit komt aan als een bliksemschicht, maar gelukkig alleen wanneer het écht, écht nodig is. Normaliter ben je een grote schat.

3. Je bent nieuwsgierig

Niemand die jou in een Pokémonbal kan houden. Jij wilt de wereld zien en op ontdekkingsreis gaan met je beste maatje. Je vindt het heerlijk om te reizen en andere mensen te leren kennen. Je bent een geboren avonturier.

4. Je bent loyaal

Het duurde bij Pikachu even om op te warmen naar Ash en jij bent net zo. Je kijkt heel even de kat uit de boom, maar als jij weet dat iemand oprecht is dan ben jij trouwer dan trouw. Niemand die jullie vriendschap dan kan breken, want daarvoor houden jullie gewoon teveel van elkaar.

5. Je bent sterk

Ash zet Pikachu meestal als laatste in, omdat hij weet dat Pikachu de klus klaart. Dat ben jij ook in je vriendengroep. Iedereen weet dat ze op jou kunnen rekenen, omdat je zo sterk bent. Je bent een soort geheime wapen voor de mensen die jouw nodig hebben. Op jou kun je namelijk bouwen.

6. Je weet iedereen altijd op te vrolijken

Jij weet bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Door je te verkleden of gek te doen, net als Pikachu, maak jij je omgeving altijd gelukkig. Als je vrienden verdrietig zijn dan ben jij er altijd om dat verdriet om te toveren tot blijdschap. Het is ook moeilijk om niet vrolijk te zijn met een vriendin als jou in de buurt.

Herken jij jezelf hierin? Dan ga je dit hilarisch vinden: 14 manieren om super volwassen over te komen
volwassen1-770x462

Reageer op artikel:
6 tekenen dat jij en Pikachu stiekem heel veel gemeen hebben
Sluiten