Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 20 mei 2018

Dit zijn 6 tekenen dat jij en je bestie later samen zijn in het bejaardenhuis

Misschien ken je je bestie al meer dan tien jaar. Of misschien ken je je bestie pas een jaartje of twee. Hoe lang jullie ook vriendinnen zijn, maakt niks uit. Het gaat erom hoe lang je nog vriendinnen blijft.

Hoe lang je nog vriendinnen blijft, hangt er natuurlijk vanaf hoe belangrijk jullie je vriendschap vinden. Maar als jullie je herkennen in deze situaties, dan wordt ook de verre, verre toekomst geweldig voor jullie.

1. Jullie wonen niet ver van elkaar vandaan

Je zou niet kunnen leven in een wereld waarin jij en je bestie mijlenver van elkaar af wonen. Dichtbij elkaar wonen betekent ook dat je elkaar vaker ziet en dat zorgt weer voor een hechtere band.

2. Jullie kunnen niet wachten tot jullie trouwen en kinderen krijgen

Want jullie hebben nu al afgesproken dat jij haar getuige bent op haar bruiloft en andersom. En jullie kinderen? Dat worden uiteraard ook besties.

3. Jullie fantaseren over de grijze dagen

Want die gaan er komen. Ooit. Maar met je bestie in hetzelfde bejaardenhuis wordt ook die tijd geweldig. Ook dat zien jullie helemaal voor je.

4. Jullie krijgen nooit genoeg van elkaar

Jullie kunnen elkaar wel iedere dag zien en nog steeds genoeg gespreksstof hebben.

5. En als er ruzie is, wordt het meteen opgelost

Ruzie met je bestie is wel het ergste wat er is. Slapenloze nachten krijg je ervan. Als het voorkomt, praten jullie het meteen uit.

6. Geen man komt tussen jullie

Een man die jouw bestie verdrietig maakt, wijs jij meteen de deur. Een man die jouw bestie gelukkig maakt, mag blijven. Zolang jij ook maar goed met haar lover op kan schieten. Je bent immers een groot deel van haar leven.

Door al deze dingen blijven jullie ongetwijfeld voor altijd met elkaar verbonden en eindigen jullie gezellig met elkaar in het bejaardenhuis. Tot de dood jullie scheidt.

Reageer op artikel:
Dit zijn 6 tekenen dat jij en je bestie later samen zijn in het bejaardenhuis
Sluiten